Megnyílt a legkiválóbb tajvani termékek bemutatóterme

Hétfőn délben ünnepélyesen megnyitott a Taiwan Excellence kiállítás a WestEnd City Center bevásárlóközpont első emeletén. Az exkluzív megjelenésű bemutatóteremben Tajvan prémium kategóriás műszaki termékei tekinthetőek meg karácsonyig (egészen pontosan december 22-éig). Sok más érdekesség mellett láthatóak itt Transcend, Silicon Power és Adata memóriák, pendrive-ok, SSD-k és külső merevelemezek, Asus termékek, Benq fényképezőgép és monitortévé – hogy csak a számunkra leginkább ismerős márkákat említsük. Egyébként kerékpárok, sőt babaápolási termékek is találhatóak a kiállítótérben.


[+]

A Tajvani Kereskedelemfejlesztési Tanács (TAITRA) 1992 óta minden évben kiosztja a Taiwan Excellence díjakat a tajvani márkák között több kategóriában meghirdetett versenyben, és a nyertes termékekből mutatnak be néhányat kiállítótermeikben világszerte, így mostmár Budapesten is. A Taiwan Excellence díj garancia az adott eszköz kiemelkedő minőségére.


[+]

 A WestEndben kiállított termékek mellett ár is szerepel, illetve ajánlat, hogy hol lehet őket megvásárolni, amennyiben valakinek azonnal megtetszene valamelyik. Ennek ellenére a bemutatóterem célja nem az értékesítés, hanem hogy ízelítőt adjon a távoli kis ország felsőkategóriás termékeiből, emelve ezzel ismertségét hazánkban is a tajvani márkáknak.


[+]

Érdemes ellátogatni a kiállításra, mert aki a helyszínen helyesen kitölt egy kvízt a tajvani termékekről, az részt vehet a december 22-ei sorsoláson, ahol nagyértékű nyeremények lelnek majd gazdára, többek között egy Asus notebook és egy Tern kerékpár is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés