Tajvani termékek bemutatója az Alleéban

Hirdetés

A tavalyi év sikeres kiállítása után ezúttal is Budapesten, de most a XI. kerületi Allee bevásárlóközpont földszinti átriumában mutatják be négy napig a legnevesebb tajvani márkák Taiwan Excellence díjas, innovatív termékeit IT, mobilkommunikáció és sport témakörben. A kiállítást augusztus 27-én nyitották meg, és augusztus 31-éig lesz megtekinthető. A kiállítás elsődleges célja a tajvani márkák bemutatása és még ismertebbé tétele Magyarországon.

A megnyitón többek között James Kuo, a Tajvani Kereskedelmi Külképviselet (TAITRA) magyar kirendeltségének vezetője és Tao Wen-Lung nagykövet, a Tajpeji Képviseleti Iroda vezetője mondott köszöntő beszédet. A rendezvényen olyan hírességek is megjelentek, mint Medveczky Ilona táncművész, Dr. Török Ferenc kétszeres olimpiai és négyszeres világbajnok öttusázó, valamint Hujber Ferenc színművész. A megnyitót ünnepélyes szalagátvágás és operettdal-előadás zárta.


[+]

A kiállításon számos márka képviselteti magát, IT témakörben például az ASUS, AVerMedia, Benq, Edimax, Gigabyte, HTC, In Win, Silicon Power, Transcend díjazott termékei tekinthetőek meg. Olyan különleges eszközöket vehet közelebbről szemügyre a látogató, mint az ASUS Padfone sorozat legfrissebb tagja, az AVerMedia Game Capture vagy az alumínium-üveg In Win 901 számítógépház, de szokatlan kialakítású kerékpárokból is sokféle van, akit esetleg nem csak a számítástechnika érdekel.


[+]

Az érdekességek megtekintése mellett azért is érdemes benézni a kiállításra, mert a kilátogató érdeklődők nyerhetnek is, ha készítenek egy selfie-t a Taiwan Excellence logóval, és azt posztolják a Taiwan Excellence Hungary Facebook oldalán. Minden nap kisorsolnak egy 64 GB-os pendrive-ot, főnyeremény pedig, egy ASUS notebook, a kiállítás utolsó napján, vasárnap talál majd gazdára.

Előzmények

Hirdetés