Hirdetés

Megjelent a Corsair gigantikus új háza

Az Obsidian 1000D két ház feladatát képes ellátni egy személyben, és persze tele van színes fényekkel is.

Igaznak bizonyult az a két hónapos pletyka, miszerint utódot kap a Corsair hatalmas Obsidian 900D tornya, mégpedig a még óriásibb Obsidian 1000D személyében, a gyártó ugyanis hivatalosan is bejelentette ezt az új monstrumot.


[+]

Ahogy már korábbi hírünkben is írtuk, az újdonság az aktuális trendeknek megfelelően bőven kap edzett üveget és RGB fényeket, amelyeket egyébként a ventilátorok fordulatszámával együtt a Corsair Commander Pro kontrollerrel illetve az iCUE szoftverrel vezérelhetünk.

Az 500 dolláros, hatalmas, közel 70 cm magas, 70 cm mély és 31 cm (!) széles gépház specifikációin most nem is mennénk végig, hiszen az megtalálható a termék weboldalán, inkább csak a legérdekesebb tulajdonságát emelnénk ki: ez a ház lehetőséget nyújt arra, hogy egy teljesen felszerelt E-ATX alapú konfiguráció mellé még egy Mini-ITX gépet is beépítsünk. Ráadásul itt sem kell megelégedni valami integrált grafikával dolgozó, alacsony teljesítményű egységgel, hiszen még az ehhez tartozó dedikált VGA kártyának is akad hely az 1000D-ben.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés