Hirdetés

Már szállítja K53U fusionös notebookját az Asus

Megkezdte K53U notebookjának szállítását az Asus, a fusionös masina így hamarosan mindenhol kapható lesz. Egy 15,6”-es képernyővel ellátott hordozható gépről van tehát szó, mely megjelenítője méretéhez képest eléggé alacsony felbontású, csupán 1366x768 pixeles panelt kapott, de legalább LED háttérvilágítású. Az inteles K53E-vel szemben itt a billentyűzet alatt az AMD E-350-es APU-ja dolgozik, mely két 1,6 GHz-es maggal, valamint a Radeon HD 6310-es grafikus chippel rendelkezik.

Memóriából 2 GB-ot kapott, háttértára pedig egy 320 GB-os merevlemez, és ellátták egy kártyaolvasóval is. A Gigabit Ethernet aljzat mellett N-es Wi-Fi kártyája és 2.1-es Bluetooth adaptere is van, egyéb kiegészítői közt pedig találhatunk 0,3 megapixeles webkamerát, Altec Lansing hangszórókat, HDMI kimenetet, és persze a hat cellás, 5200 mAh-s akkumulátort, ami a működéshez szükséges energiát biztosítja. A csuklótámasz mindig megfelelő hőmérsékletéről az IceCool technológia, az automatikus ventilátor fordulatszám szabályzásról a Power4Gear funkció gondoskodik.

Az Asus K53U egyébként 2,6 kilogrammos tömegű, operációs rendszerként a Windows 7 Home Premium 64 bites változata kerül rá, az ára pedig nagyjából 740-750 dollárra várható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés