Logitech: desktop-szett lézeres egérrel

Márciusban jelenhet meg az európai üzletekben a Logitech első lézeres optikai egerét vezeték nélküli billentyűzettel kombináló Cordless Desktop MX 3100 nevű szett. A klaviatúra a ma már szokásosnak tekinthető multimédiás és internetes gyorsbillentyűk mellett további funkciókkal is szolgál, így külön gombokat találunk egyes lejátszási listák vagy online rádióadók kiválasztásához, a gyorsüzenő alkalmazás státuszának módosításához, CD-grabbeléshez és -íráshoz, de persze nem hiányozhat a dokumentumok és képek görgetését, nagyítását megkönnyítő iNav Wheel sem.

Az MX 1000 Laser Cordless Mouse képességeit aligha kell külön ecsetelnünk – az ergonomikus kialakítású egér görgetőjével vízszintesen is scrollozhatunk, a hüvelykujjnál található gomb pedig az ablakok közötti váltást gyorsítja meg, legfőbb erőssége azonban kétségtelenül a lézeres, következésképpen igen precíz letapogatás.

A szett használatba vételéhez egy szabad USB port, vagy a két szokásos PS2 interfész szükséges; a billentyűzet energiaellátását két AA ceruzaelem biztosítja, míg az egér saját lítium-ion akkumulátorral rendelkezik – a töltéshez nélkülözhetetlen bölcső a csomag részét képezi. A Logitech Cordless Desktop MX 3100 ajánlott kiskereskedelmi ára 149,95 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés