Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

ránéztem, és olyan, mintha egy darab jégcsapot néznék. semmi élet nincs benne. nagyon nem tetszik!

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#2) anaqer válasza anulu (#1) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

''semmi élet nincs benne''... heh :) Mit vártál egy billentyűzettől?

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#3) torz on borz válasza anulu (#1) üzenetére

torz on borz
(PH! addikt)

erre mondják , hogy elegáns. nékem begyün.

A SÖRöm a legszebb öröm !

(#4) anulu válasza anaqer (#2) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

nemtom, vhogy pl a Logiech billentyűzetei nem ennyire halottak... túl komoly nekem ez az egész BenQ cucc.

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#5) KriszBoy

KriszBoy
(őstag)

Nekem például bejön! Csak kérdés milyen az az egér amit adnak hozzá! De mondjuk előbb kiványcsi lennék mennyi lesz itthon a Bluetooth-os!

(#6) anulu válasza torz on borz (#3) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

nekem a kényelem az első, és nem tudom elképzelni, hogy ezzel kényelmesen tudjak dolgozni/játszani.

(#7) ciao

ciao
(senior tag)

én nem értem azt a kékfog dolgot miért erőltetik. mennyibe kerül egy kékfog adapter, vagy adják a bill.-hez?

gondolom telefonnal meg úgysem használható

Mindenkit felpofoztatok a bakterral!

(#8) k3l3r0n

k3l3r0n
(fanatikus tag)

Szerintem a többi gyártó is követhetné a sablonosságot nélkülöző design-t. Olyan unalmas, ha bemész egy boltba és van 21 márkájú, egyféle kinézetű billentyűzet. Persze ez a trend 2-3 éve változni kezdett hál' istennek.

Logitech Internet Navigator rulez!

Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

(#9) Warlock_42

Warlock_42
(senior tag)

Végre, végre egy hagyományos kiosztású billentyűzet. Már csak a win gombokat kell róla lefűrészelni. Tetszik.

What does the free fall feel like? Asks the boy with a spark in his eye Know why the nightingale sings Is the answer to everything

(#10) micro

micro
(PH! addikt)

Скoлко стоит?

Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..

(#11) KriszBoy válasza ciao (#7) üzenetére

KriszBoy
(őstag)

Elvileg használható! A logitechnél pl a billentyűzet melett működik a telefon is, palmtop is, ahogy én kivettem!

(#12) Hun'reeth válasza micro (#10) üzenetére

Hun'reeth
(őstag)

:DDD
anulu: talán a színe miatt érzed élettelennek.
Narancssárgában? ;] ;)

[Szerkesztve]

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#13) micro válasza KriszBoy (#11) üzenetére

micro
(PH! addikt)

Meg ha notebookhoz használod, akkor nem kell külön BT!

(#14) anulu válasza Hun'reeth (#12) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

színével nincs különösebb bajom, azzal viszont igen, hogy pl a fenti gombsor 1-az-1-ben szögletes. illetve az egész olyan érzést kelt bennem, mintha csak vonalzót használtak volna a megtervezésénél. sehol egy akárcsak picit is gömbölyű forma...

(#15) micro válasza anulu (#14) üzenetére

micro
(PH! addikt)

Ez szubjektív! Nekem pl. ez jön be!

(#16) Integra

Integra
(Jómunkásember)

ha nem fog annyiba kerülni mint a logitech dinovo akkor még sikeres is lehet:)
sajna a dinovon is ott a hülye vindóz gomb...

(#17) anulu válasza micro (#15) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

tudom, h szubjektív :) mint a gépház külsője :)

(#18) cain69

cain69
(őstag)

tetszik. de már nagyon megszoktam a bal oldalra átvágott numerikus bill-t, meg az A-alakú klaviatúrát... :DDD

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#19) Lars

Lars
(senior tag)

Üdv.

Azon kívül hogy kicsi az enter -gomb rajta nem tláltam különösebb kivetnivalót benne. A Design tényleg kicsit ''elegáns'', de meg tudnék barátkozni vele.

(#20) csudri

csudri
(őstag)

Végre egy olyan bill, amiben nincsnek girbegurba vonalak és nincs agyoncsicsázva. Szép, szögletes, elegáns! Ha a legfelső gombsor eltünne még meg is venném. Minek a sok hülye multimédia, meg emailküldö stb. gomb? Ha csinálni akarok valamit a géppel, akkor ott az egerentyű!

Vortex World Domination

(#21) gliskard válasza anulu (#17) üzenetére

gliskard
(fanatikus tag)

láttad már a macintosh billentyüzeteit? rémálom! ''szépek'' de napi 8-9 óra használatnál kicsit kényelmetlenek. én ezért cseréltem át a snassz kis pc-s keyboard-omra a ''csicsa'' meccest a melóhelyen...

a BenQ dizájnja nekem bejön, és talán még jó is lehet, bár volt szerencsém az egereihez, azok nem tudtak meggyözni... maradtam az MS IntelliMouse Explorer-nél, az csunya de kényelmes...

-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

(#22) cain69 válasza csudri (#20) üzenetére

cain69
(őstag)

az a felső sor annak jön jól, aki nem szeret annyira egerészni. én speciel hotkey-fanatics vagyok :DDD

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#23) csudri válasza cain69 (#22) üzenetére

csudri
(őstag)

Lehet, hogy csak azért ellenzem ennyire a hotkey-eket, mert az én billemen nincs egy sem. De amúgy is egy kézzel szeretem a gépet bizgerálni, úgyhogy nekem jobb a puritán bill + kényelmes patkány combo.

Vortex World Domination

(#24) Witlok

Witlok
(kvázi-tag)

Akit zavarnak a multimédiás billentyűk az ne telepítse fel a kezelő SW-t!

Félreértés ne essék, a legtöbb multimádiás gomb, tekető, görgető engem is zavar. Az otthoni Logitech billenytyűmön is van 3 csodagomb - nem telepítettem fel hozzá a drivert és most nyugodtan nyomkodhatom őket - nem történik semmi!

Ez a billentyűzet speciel tetszik - de más designt vártam a cím alapján...

(#25) GrotESC

GrotESC
(tag)

Csak En nem talalom a numerikus billencs folott levo ledeket? Tenyleg kihagytak volna belole azt a 3 db vilagito zold izet?
A hagyomanyos kiosztasrol annyit, hogy a funkcio billentyuket 4x3-ba, es nem 3x4-be szoktak osztani...szerintem.

[Szerkesztve]

Mindenhol jó, de legjobb a Garfield!

(#26) kamikaze boci

kamikaze boci
(őstag)
LOGOUT blog

Itt van egy flash, ahol ''akcióban'' is látható:
Bővebben: link

egyéb állatfajták: www.egérmúzeum.hu

(#27) kymco

kymco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vajon mikor és mennyiért szerzhető be itthon? Sehol nem találom, még a benq.hu is csak mostanában ad képet róla, de ennyi a maximum....

„Ha Krisztus keresztjét nézem, ott látom fent az összes bűnömet, és mindenki másét. " Bono \\\ - www.refujvaros.hu

(#28) kymco válasza kymco (#27) üzenetére

kymco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

UP ;)

„Ha Krisztus keresztjét nézem, ott látom fent az összes bűnömet, és mindenki másét. " Bono \\\ - www.refujvaros.hu

(#29) kymco

kymco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A benq marketingesei jó :F munkát végeznek. Van egy termékük, ami nincs. Ez nem semmi... Bár lehet, hogy csak türelmesebbnek kellene lennem :)

(#30) kymco

kymco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

UP!

(#31) Sanya

Sanya
(PH! kedvence)

szerintem légy kicsit türelmesebb, kishazánkba még nem érkezett meg a cucc

(#32) Agostino

Agostino
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem gyönyörű ez a billentyüzet, egér is tetszik nagyon. Én design szempontjából max pontszámot adnák neki.
Hűvös elegancia. Ezek a jó szavak rá :)

[Szerkesztve]

http://www.flickr.com/photos/schbence/

(#33) kymco

kymco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ilyet kérek szülinapomra.....

(#34) kymco

kymco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A magyarországi forgalmazó még nem hallott róla.... :(

(#35) kymco

kymco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már két forgalmazónak is írtam érdeklődő emilt, de még csak nem is reagáltak........ Egy mondat elég lenne: Nincs és nem is lesz..... De hát drága az elektronikus levélpapír..... :)

(#36) kymco

kymco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Eltelt egy hónap, és még most sincs semmi...... :((

(#37) a2d2

a2d2
(fanatikus tag)

Nekem tetszik nagyon. Már csak a space-től jobbra lévő windows gombokat kéne szigszalaggal belülről hatástalanítanom, és már kész is lenne a tökéletes bill :C

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.