Kifejezetten korrektnek tűnik az LG első hajlított hangprojektora

Az átlagosnál nagyobb teljesítményű, 4.1 csatornás eszköz jó pár extra funkcióval rendelkezik.

Az LG kínálatában is megtalálhatóak az ívelt televíziók, bár az tény, hogy ezekre az eszközökre jóval kisebb hangsúlyt fektetnek, mint legnagyobb riválisuk, a Samsung. Mindenesetre a vállalat bejelentette, hogy 700 dolláros áron piacra dobja az elsősorban az ilyen kialakítású tévék mellé szánt, hajlított hangprojektorát.

LG HS8
LG HS8 [+]

A vezeték nélkül csatlakozó mélynyomóval ellátott 4.1 csatornás HS8 maximális névleges kimeneti teljesítménye 360 watt, amely több, mint amit ebben a termékcsaládban az átlagos modellek produkálnak. Megkapta az LG i-Sound technológiáját, amely elméletileg képes a virtuális térhatású hangzás megteremtésére, és a szokásosnál dinamikusabb megszólalást eredményez.

LG HS8
LG HS8 [+]

Rendelkezik beépített Wi-Fivel, és biztosítja a Google Cast funkció használatát, amelynek segítségével az Android alapú eszközökről igen egyszerűen oszthatóak meg vele különféle tartalmak. Emellett támogatja a Bluetooth 4.0 vezeték nélküli adatátviteli eljárást, illetve az LG Music Flow technológiáját, amelynek köszönhetően integrálható a multi room rendszerekbe. Az átlagos méretű (1200 x 43 x 82 mm), falra is szerelhető hajlított hangprojektort a vállalat az IFA-n is kiállítja majd, ott remélhetőleg alkalmunk lesz kipróbálni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés