Mégsem lesz 8K OLED tévé a CES-en

A CNET-en jelent meg a hír, miszerint az LG 8K felbontású (7680x4320) OLED kijelzőket állítana ki januárban a CES-en. Ez azért elég hihetetlennek tűnt elsőre, és hamar ki is derült, hogy kacsát reptettek, ugyanis azóta el is tüntették az oldalról az összes erre vonatkozó írást.


[+]

Az viszont igaz, hogy az LG bemutatja 8K prototípusait, csakhogy ezek LCD technológiára épülnek majd. Így viszont nem akkora durranás a dolog, hiszen ilyen típusú megjelenítőkkel már rendelkezik a Philips, a Sharp , a Samsung és a kínai BOE konszern is többek között. A hírek szerint az LG egy 20 képernyőből álló komplex installációval készül, ami azért biztos jól fog kinézni. A cég egyelőre konkrét technikai specifikációkat nem árult el a modellekről azon kívül, hogy a képátlójuk 55 hüvelyk. Egyelőre azt a pletykát sem erősítették meg, miszerint idén már a boltokba is küldenék az első ilyen termékeiket.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy a játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szüksége. Ez mára megváltozott: a gamer laptopok sem maradnak le mögöttük.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés