GeForce GTX 650 Ti VGA-kkal dupláz a Leadtek

A Leadtek hamarosan bemutatja GeForce GTX 650 Ti jelzésű VGA-it, melyek közül az egyik az alapmodellt képviseli, míg a másik a Hurricane névre hallgat és extrákat is felvonultat. A termékek a GK106-os GPU-t használják 768 darab CUDA maggal és 64 darab textúrázó csatornával, a magórajel pedig 928 MHz. A 128 bites memóriabuszhoz GDDR5 szabványú memórialapkák kapcsolódnak, és ezek 5,4 GHz-es effektív órajelen ketyegnek. Fontos különbség, hogy az alapmodell fedélzeti memóriája 1 GB-os kapacitást kínál, ám a Hurricane verziónál már 2 GB-ból gazdálkodhat az adott alkalmazás.

Leadtek GeForce GTX 650 Ti Hurricane
Leadtek GeForce GTX 650 Ti Hurricane [+]

A hűtő szempontjából alapvető eltérés látható az új VGA-kon. A Hurricane modell nagyobb bordával és két ventilátorral dolgozik, míg az alapverzió Arctic Accelero L2 jelzésű hűtőt kapott. A kártyák tápellátásáról egy darab 6 tűs PCI Express konnektor gondoskodik. Ezenkívül a hátlapjukon egy DVI, egy D-Sub és egy 3 GHz-es HDMI 1.4a-s kimenet található, továbbá a Hurricane változat még fel van szerelve egy DisplayPort 1.2-es interfésszel.

Leadtek GeForce GTX 650 Ti
Leadtek GeForce GTX 650 Ti [+]

A Leadtek a GeForce GTX 650 Ti alap és Hurricane verziójának forgalmazását hamarosan megkezdi, az árukról azonban még nincs adat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés