Kompakt hangszórókat mutatott be az Asus

Új területen igyekszik megvetni a lábát az Asus. A cég eddig is foglalkozott hangkeltő eszközök tervezésével és forgalmazásával, számos hangkártyájuk jelent már meg.  Most uBoom névvel egy új sorozatot indítanak útnak, amellyel a hangszórók piacát célozzák meg.

Asus uBoom Q
Asus uBoom Q [+]

A szerényebb képességű uBoom Q USB porton keresztül csatlakoztatható a számítógéphez – legyen az asztali vagy hordozható megoldás –, energiaszükségletét is innen fedezi. A szokatlan kialakítású fekete házban két szatellit és egy mélynyomó is helyet kapott, előbbiek a 150 Hz és 15 kHz közötti, utóbbi pedig a 20 és 500 Hz közötti hangtartományban dolgoznak, impedanciájuk 5 ohm, és 2,4 watt RMS teljesítmény leadására képesek. A 290 x 110 x 72 mm-es és 400 grammos uBoom Q használatához nem szükséges külön meghajtóprogram, emellett az USB-n kívül egy AUX bemenettel is felszerelték.

Asus uBoom
Asus uBoom [+]

Az Asus uBoom már komolyabb teljesítményre képes, ezért külső tápellátást kapott. A hangszórók mérete megegyezik a Q jelű modellben találhatókkal, ebben viszont már 24 watt leadására képesek, a hangokat a 100 Hz és 20 kHz, illetve a mélynyomó esetében a 20 és 250 Hz közötti tartományban képes megszólaltatni. Méretét tekintve 595 x 135 x 90 mm, és 3 kg-ot nyom, kialakítása révén pedig notebooktámaszként is szolgálhat. Jelforrásként nem csak az USB portot használhatja, szintén található rajta egy AUX bemenet, sőt mikrofont is lehet csatlakoztatni hozzá.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Hirdetés