Ejj, de csúnyaaaa 
Iriver & Iaudio ------trancetream.fm----- /www.tiesto.hu/ ---www.ferrycorsten.com---

Ejj, de csúnyaaaa 
Iriver & Iaudio ------trancetream.fm----- /www.tiesto.hu/ ---www.ferrycorsten.com---
Nem olyan rossz szett hiszen ez. Mondjuk éppenséggel tényleg csak noteszgépekhez lehet ideálisabb választás.
<-ƘƘ-> Rendszerment

Notebook-hoz nem hiszem, hogy sokan cipelgetnének egy ekkora fejhallgatót, inkább kis fülest...
Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

Jaja, ezt bele nem paszírozod a laptop táskába...
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
Viszont asztaliba meg nem hiszem, hogy sok vájtfülü éppen USB-s vacakkal szórakozna. Oda már egy komolyabb belső hangkaresz illik. Ha meg jó az alaplapi, akkor meg már lehet venni külön is jó fejest.
<-ƘƘ-> Rendszerment

Ez mondjuk tényleg nem egy nagy durranás, de az usb-s cuccnak megvan az az előnye, hogy nem szedi össze a zajt a gépből, mint a belső hangkarik.
R3ap3r

Végülis mi is a Dolby ezen? (Dolby Stereo?
). Egyébként 65 euroért egészen jól hangzik, elvégre a hangkártya nem rossz (itthon, nálunk csak az 16K, szóval nem sok maradt a többire), a füles szólhat akár egészen jól is, a miki pedig nem tűnik annyira rossznak..
[ Szerkesztve ]

No ezt azért meghallgatnám.Nemigazán szoktak ezek a cuccok jól szólni
Elképzelm a Mekbookost amint előveszi a designdíjas laptopja mellé ezt az otromba mikrofont ls nekiáll szkájpolni 
A külső Usb-s cucc pedig úgy néz ki, mint amit valamilyen Vágó Show ihletett
[ Szerkesztve ]
True Success is Blonde

USB-s vacak 
Úgy tűnik te még nem hallgattad...
@Telefunen
optikai kimenete van és a DTS is átmegy rajta.
[ Szerkesztve ]
Liter

hát én úgy tudom, hogy a külső hangkari sokkal jobb, mert nem szed össze mindenféle zajt a gép belsejéből! lehet neked 50ezer forintos creativ vagy asus belsőd, ha egy 20ezer forintos m-audio transit jobban szól ;)

Panasonic kapcula ezervalahányszáz Ft, nem tudom ehhez képest mit tud az Asus mikrofonja.
A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

A mikrofon lehet kicsit gagyinak néz ki, de nem rossz kis pak ez így együtt.
CSS (Hun)Bloodkiller

Persze, tudom hogy a "kártya" mire képes, de ezt a hozzá mellékelt fejhallgatóval nem lehet kiaknázni, így ez a dolby szöveg csak marketingrizsa.. (mmint a szettben együtt semmi "dolby" nincs, legfeljebb stereo, holott a dobozon ez szerepel "dolby headphone set").