Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Sunyi Sanyi

Sunyi Sanyi
(senior tag)

Ejj, de csúnyaaaa :DDD

Iriver & Iaudio ------trancetream.fm----- /www.tiesto.hu/ ---www.ferrycorsten.com---

(#2) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem olyan rossz szett hiszen ez. Mondjuk éppenséggel tényleg csak noteszgépekhez lehet ideálisabb választás.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#3) hunmyke válasza Kendek (#2) üzenetére

hunmyke
(fanatikus tag)

Notebook-hoz nem hiszem, hogy sokan cipelgetnének egy ekkora fejhallgatót, inkább kis fülest...

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#4) tdd587 válasza hunmyke (#3) üzenetére

tdd587
(őstag)

Jaja, ezt bele nem paszírozod a laptop táskába...

Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

(#5) Kendek válasza hunmyke (#3) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Viszont asztaliba meg nem hiszem, hogy sok vájtfülü éppen USB-s vacakkal szórakozna. Oda már egy komolyabb belső hangkaresz illik. Ha meg jó az alaplapi, akkor meg már lehet venni külön is jó fejest.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#6) R3ap3r válasza Kendek (#5) üzenetére

R3ap3r
(lelkes újonc)

Ez mondjuk tényleg nem egy nagy durranás, de az usb-s cuccnak megvan az az előnye, hogy nem szedi össze a zajt a gépből, mint a belső hangkarik.

R3ap3r

(#7) Telefunen

Telefunen
(őstag)

Végülis mi is a Dolby ezen? (Dolby Stereo?:) ). Egyébként 65 euroért egészen jól hangzik, elvégre a hangkártya nem rossz (itthon, nálunk csak az 16K, szóval nem sok maradt a többire), a füles szólhat akár egészen jól is, a miki pedig nem tűnik annyira rossznak..

[ Szerkesztve ]

(#8) Duree

Duree
(PH! addikt)

No ezt azért meghallgatnám.Nemigazán szoktak ezek a cuccok jól szólni

(#9) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elképzelm a Mekbookost amint előveszi a designdíjas laptopja mellé ezt az otromba mikrofont ls nekiáll szkájpolni :DDD
A külső Usb-s cucc pedig úgy néz ki, mint amit valamilyen Vágó Show ihletett

[ Szerkesztve ]

True Success is Blonde

(#10) footy válasza Kendek (#5) üzenetére

footy
(senior tag)

USB-s vacak :))
Úgy tűnik te még nem hallgattad...

@Telefunen
optikai kimenete van és a DTS is átmegy rajta.

[ Szerkesztve ]

Liter

(#11) Szemjuel válasza Kendek (#5) üzenetére

Szemjuel
(kvázi-tag)

hát én úgy tudom, hogy a külső hangkari sokkal jobb, mert nem szed össze mindenféle zajt a gép belsejéből! lehet neked 50ezer forintos creativ vagy asus belsőd, ha egy 20ezer forintos m-audio transit jobban szól ;)

(#12) CYBERIA

CYBERIA
(senior tag)

Panasonic kapcula ezervalahányszáz Ft, nem tudom ehhez képest mit tud az Asus mikrofonja.

A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

(#13) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

A mikrofon lehet kicsit gagyinak néz ki, de nem rossz kis pak ez így együtt.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#14) Telefunen válasza footy (#10) üzenetére

Telefunen
(őstag)

Persze, tudom hogy a "kártya" mire képes, de ezt a hozzá mellékelt fejhallgatóval nem lehet kiaknázni, így ez a dolby szöveg csak marketingrizsa.. (mmint a szettben együtt semmi "dolby" nincs, legfeljebb stereo, holott a dobozon ez szerepel "dolby headphone set").

(#15) footy válasza Telefunen (#14) üzenetére

footy
(senior tag)

Tiszta sor hogy nem dolby, de attól a kártya jó.
Egy jó ideje már használom(erősítőre kötve) és csak pozitívakat tudok róla mondani...

Liter

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.