Itthon is útjára indul az OKI új A3-as színes nyomtatója

A SVED Számítástechnikai Zrt. holnap kezdődő, csütörtökig tartó fókusznapján mutatkozik be első ízben a hazai közönségnek az OKI Printing Solutions novemberben bejelentett C8600 típusú A3-as színes nyomtatója. Az újdonság a vállalat saját fejlesztésű hardver- és szoftverkomponensekből álló technológiájára, a High Definition Color (nagy felbontású színkezelés) rendszerre építve mostantól minden korábbinál élethűbb színeket, gazdagabb tónusokat ígér.

A C8600-as színes nyomtató a nagy felbontású LED nyomtatófejeknek, az egymenetes papírtovábbító rendszernek, a finomszemcsés (High Definition) festéknek valamint a fejlett nyomtatóvezérlő rendszernek köszönheti átlag feletti minőségét és teljesítményét. Mindez számszerűsítve annyit jelent, hogy nyomtató maximum 1200x600 dpi-s nyomtatási felbontás mellett dolgozik, méghozzá meglehetősen fürgén: a nyomtatómű egy perc alatt 26 A4-es és 15 A3-as színes oldalt készít el. A C8600 papírkezelő rendszere rugalmasan bővíthető, így a papírkazettákban akár 930 lap tárolható, a maximális papírtömeg a többcélú adagoló használata esetén elérheti a 200 g/m2-t. A készülékhez opcionális duplex egység is csatlakoztatható.

Az OKI Printing Solutions C8600-as nyomtatójának alapmodellje 672 000 forintos ajánlott fogyasztói áron kerül forgalomba Magyarországon. A hazai premier keretén belül a típust hamarosan szerkesztőségünkben is vendégül látjuk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • OKI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés