Hirdetés

Újabb különleges, árát ne nézd ház az In Wintől

A Signature Z-Tower egyedi gyártásban, sorszámozva készül, és még helyet sem könnyű találni neki.

Újabb, igen exkluzív házat indít útnak az In Win: a Computexen már felvillantott Signature szériás Z-Tower válik hamarosan megrendelhetővé. Mint a képeken is látszik, a ház a belső „váza” egy organikus hatást keltő külső résszel van kombinálva, amely egyébként a fő szerkezet részét képezi, nem csak dísz, és egyben a 42 kg-os (!) össztömeg többségéért is felel, lévén teljes egészében alumíniumöntvényből áll. Előállítása több lépcsőben történik: először egy fából és homokból készülő öntőforma segítségével elkészítik a nagyjából végleges formát, majd ezt CNC megmunkáló egység segítségével csiszolják tovább.


[+]

Amit a gigantikus, 72 x 74 x 40 cm-es egységről még tudni kell, az az, hogy E-ATX méretig támogatja az alaplapokat, bővítőkártyából pedig tíz darab építhető be – ebből nyolc a hagyományos irányban, kettő pedig riserrel, függőlegesen. Ez utóbbihoz a szükséges kiegészítők is megtalálhatóak a dobozban, ami mindenképpen egyszerűsíti majd a megálmodott konfiguráció összeépítését. Ez esetleg korlátozást jelent, az az, hogy a grafikus kártya maximális hossza 340 mm, magassága pedig 158 mm lehet.


[+]

Mint a képeken is látszik, a szellőzéssel nincs gond, de a ventilátorokat, radiátorokat fogadó helyek száma korlátozott: egy 360 mm-es vízhűtést, vagy három darab 12 cm-es légkavarót tudunk elhelyezni a felső panelen. Háttértárak számára is csak két fiókot alakítottak ki, ezekbe 3,5”-es vagy 2,5”-es egységek mehetnek, a többi adatnak M.2 egységeken kell majd helyet csinálni – mondjuk ez a házba várhatóan beépítésre kerülő alaplapokkal nem lesz gond. A Z-Towerre került három USB kivezetés is, amelyek közül egy Type-C, kettő pedig Type-A, de mindegyik támogatja az USB 3.1 Gen2 sebességet.

Ha valakit ezek után esetleg az árazás érdekelné, akkor úgysem lesz a potenciális vásárlók között, így biztos nem keseríti el, hogy hivatalos adat egyelőre nem áll rendelkezésre, de várhatóan a 10 000 dolláros szint körül alakul majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés