Ilyen lesz az MSI fekete-fehér Z170 Krait Gaming alaplapja

Bár az LGA1151 foglalatba illeszkedő hatodik generációs Core i processzorok és a Z170 vezérlőhíd hivatalos megjelenésére még augusztusig várni kell, az alaplapgyártók valószínűleg már jó pár alaplappal készen vannak és már csak a végső simítások vannak hátra. Megszokott ilyenkor, hogy a vállalatok már jó előre csöpögtetik az információkat az érdekesebb, feljebb pozicionált példányokról, mint amilyen az MSI Z170 Krait Gaming is lesz várhatóan.


[+]

A deszka már ránézésre is figyelemfelkeltő, hiszen alapjában véve a fekete színű elemek dominálnak, de a hűtés, valamint 1-2 csatlakozón, foglalaton sőt magán a nyomtatott áramköri lapon fellelhető némi fehér, ami "színt visz" az összeállításba, megadva a Krait családra jellemző külsőt. Ami a felszereltséget illeti, a foglalat körül nyolcfázisú VRM, négy darab DDR4 foglalat, 8 tűs EPS és 24 tűs ATX tápcsatlakozó található. A kártyák számára három darab PCI Express 3.0 x16 (ebből az egyik valójában csak x4), három PCI Express 3.0 x1 és egy hagyományos PCI foglalat áll rendelkezésre, adattárolókat pedig egy darab M.2 és hat darab 6 Gbps-os SATA várja, amiből az alsó sorban lévő kettő SATA Expessként használható szükség szerint. Természetesen a fedélzeti hangvezérlő, az MSI AudioBoost 3 és az integrált Killer E2205 Gigabit Ethernet hálózati vezérlő sem hiányzik. A hátoldali kivezetésekre nincs pontos rálátás, de az kivehető, hogy DisplayPort, DVI és HDMI egyaránt helyet kap.

Ár és pontos megjelenési dátum nincs, de a hírek szerint MSI alaplapja az Intel Skylake processzorok megjelenésével az első bejelentési hullámban érkezhet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés