IFA 2019: könnyű és vékony gamer notebookot villantott az Acer

A Predator Triton 300-at a vállalat elsősorban azoknak ajánlja, akik jó ár/érték arányú, viszonylag könnyen hordozható gamer laptopot keresnek.

Az ősz első napjaiban megrendezésre kerülő IFA kiállításra az Acer hagyományosan komoly arzenállal készül. Idén a cég többek között bemutatta a Predator Triton család új tagját a Triton 300-at. A termék tervezése során kiemelt figyelmet fordítottak a mobilitásra, így az alumínium burkolatú termék csupáncsak 2,3 kilogrammot nyom, ami a gamer ligában kifejezetten kevésnek számít. Külsejével, azaz mattfekete színével, kiemelt kék tónusaival pedig alkalmazkodik a korábbi Ragadozók stílusához.

Acer Predator Triton 300
Acer Predator Triton 300 [+]

Akár 9. Generációs Intel Core i7 processzorral kérhető, társként szolgáló NVIDIA GeForce GTX 1650 GPU-val és 16GB DDR4 2666Hz RAM-mal (bővíthető 32GB-ig). Masszív háttértárral rendelkezik, ami elengedhetetlen a játékok eltárolásához; akár két 1 TB-os PCI Express NVMe SSD-t is konfigurálhatunk RAID 0-ban, de akár 2 TB-os HDD-t is választhatunk. Killer Wi-Fi 6 AX 1650 rendszerének köszönhetően (plusz a Killer Ethernet) az akció az Acer állítása szerint mindig gyors és lagmentes lesz. A terméket a tervezők 15,6 hüvelykes, Full HD felbontású, 144 Hz frissítési rátájú, vékony kávájú IPS LCD kijelzővel látták el. Integrált hangrendszere állítólag nagyon jól szól, a billentyűzet felosztott RGB háttérvilágítást hordoz, és kapunk dedikált Turbo és Predator Sense gombokat is. Mindezeken felül a WASD, az iránygombok, továbbá minden dedikált billentyű domború és kiemelt, hogy még vakon is megtaláljuk bármikor.

Acer Predator Triton 300
Acer Predator Triton 300 [+]

A Predator Triton 300 extra hűtőrendszert kapott, hasonlóan az összes Predator notebookhoz, dupla ventilátorokkal, Acer 4. generációs AeroBlade 3D fémventilátor technológiával, CoolBoost rendszerrel, légbeömlőkkel, valamint kifújó szellőzőkkel.

Apró tuningon esett át a nyáron tesztelt Predator Triton 500, amelynek részeként egy 300 Hz/3 ms²-os értékre képes panel került a korábbi változat helyére. Más fejlesztés ennél a modellnél nem történt, aki ezért halasztaná most a vásárlást, az november után veheti majd kézbe az új változatot, indulásként 2700 eurós árral.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények