IFA 2018: limitált modellek és prototípusok a Goodramnál

A cég tizenötödik születésnapjára, limitált kiadásban is megjelennek a új SSD-ik és RAM moduljaik.

A lengyel Wilk Elektronik, vagy ahogy jobban ismerjük, Goodram standján a cég legújabb, CX400 szériás SSD meghajtói és RAM moduljai tették tiszteletüket, amelyekből ráadásul még limitált példányszámú változatok is készülnek majd, hogy emlékezetessé tegyék a márka születésének tizenötödik születésnapját.


[+]

Ami az SSD-t illeti, a CX400 a CX300-ra épül, és ez azt jelenti, hogy megmaradt a Phison PS3111-S1 vezérlő, na meg persze a 6 Gbps-os SATA interfész is, a tárolóchipek azonban ezúttal már 3D TLC NAND memóriát használnak. A meghajtó 128 GB-tól 1 TB-os méretig lesz elérhető, és – mint a képeken is látszik – készül belőle limitált kiadású változat is. Ez a feliraton kívül egyébként semmiben sem különbözik a standard kiadástól, és ugyanúgy három év garancia vonatkozik rá, mint arra. Limitált kiadás készül egyébként a DDR4-es 3200 MHz-es RAM modulokból is, melyek 8 és 16 GB-os méretben készülnek.

A 2,5”-es CX400 mellé érkezik egy M.2-es modell is, PX400 néven, ami ráadásul x2-es PCI Express interfészt használ, belül pedig Phison E8 vezérlő található. A három éves garancia itt is adott, a méretezés pedig 256 GB-tól indul és 1 TB-ig tart.


[+]

Végül, de nem utolsó sorban a gyártó kiállította IRDM Pro RGB nevű DDR4 memóriájának prototípusát is – ez DDR4-es szabványt kínál 4 GHz-es effektív órajel mellett, és 16 GB-os méretben tervezik kiadni, 1-4 darabos készletekben, méghozzá valamikor az ősz folyamán.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés