Hirdetés

Vetítővel megbolondított házzal frissít az Antec

Az új, Performance szériás, P6 jelzésű temrék szimpla logót vetít asztalunkra.

Új családtag érkezett az Antec Performance sorozatába: a P6 egy kis méretű, 470 x 200 x 405 mm-es torony, amely microATX alaplapok számára készült, és négy bővítőkártyának biztosít helyet. Bal oldala edzett üveg, különlegessége pedig az előlap aljába épített „projektor”, amivel a gyártó logóját vetíthetjük ki az asztalra.


[+]

A lényegi részt illetően egy klasszikus, kétkamrás házat kapunk, melyben a tápegység előtt két darab, 3,5”-es HDD-k fogadására képes fiókot is elhelyeztek a tervezők. Ide, illetve négy, az alaplapi tálcán elhelyezett rögzítési ponton összesen hat darab 2,5”-es SSD is beépíthető, tárolóegységek számára tehát bőven van hely. A szabadon maradó felső részbe 390 mm-nél rövidebb VGA-k és 160 mm-nél alacsonyabb tápegységek férnek, a tálca és a ház jobb oldala között pedig körülbelül 20 mm-nyi hely van a kábelek elrendezésére.


[+]

Hűtésnél a P6 alapvetően az „elölről felfelé” elvet követi, tudniillik az előlap mögött két 12/14 cm-es ventilátornak (esetleg még velük dolgozó radiátornak) van hely, míg felülre három 12 vagy két 14 cm-es légkavaró szerelhető – hátul, a szokott helyen pedig még egy 12 cm-es kiömlőnyílást találunk. Valamennyi helyen mágnesesen rögzített szűrők gondoskodnak a légtisztításról.

A különböző aljzatok és kezelőszervek az 59 euróba kerülő gépház bal oldalára kerültek, ahol is a gombok mellett két USB 3.0 portot és hangcsatlakozókat találunk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés