Google androidos webrádió és vezeték nélküli DECT telefon az Archostól

Lassan minden napra jut egy Archos bejelentés, mára pedig rögtön kettő is. Az androidos táblagépek mellett a gyártó bejelentette "zöld robotos" otthoni DECT vezeték nélküli telefonját, valamint hordozható webrádióját.

A 35 Smart Home Phone kompatibilis bármilyen ADSL modemmel, routerrel, powerline adapterrel és természetesen a normál analóg telefonvonalról érkező hívásokat is tudja kezelni. Az eszköz szoftveres telefon funkcióit tekintve gyakorlatilag szinte ugyanazt tudja, mint a hordozható okostelefonok: névjegyeket vehetünk fel, egyedi képeket állíthatunk be a hívóhoz, MP3 csengőhangokat tölthetünk fel rá, és még ezen felül számos androidos alkalmazást futtathatunk rajta (többek között e-mail klienst, böngészőt, játékokat, stb.). Az előlapi kamerának hála videóhívást is kezdeményezhetünk vagy fogadhatunk, valamint akár bébi monitorként, vagy otthoni megfigyelőként is használhatjuk.

A másik bejelentett termék a szintén színes érintőkijelzős 35 Home Connect névre hallgató könnyű, extra hosszú üzemidőre képes sztereó rádió, melyen ugyanúgy helyet kapott az előlapi kamera, mint az előbb ismertetett telefonon. A Home Connect Wi-Fi-n keresztül kapcsolódik a hálózatra, amin keresztül 50 ezer webrádió adása közül válogathatunk, ezen felül az időjárás is lekérdezhető, valamint ébresztőóra alkalmazás is fellelhető rajta, de játékok is kerültek rá.

Az Archos 35 Home Smart Phone 159, a 35 Home Connect webrádió pedig 149 dollárért lesz elérhető szeptembertől.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés