Új játékokhoz új GeForce driver az NVIDIA-tól is

A WHQL minősítésű, 373.06-os meghajtó is felkészült a Gears of War 4-re, a Mafia 3-ra és a Shadow Warrior 2-re.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 373.06-os meghajtóprogramját, amely elsődlegesen a Gears of War 4 című játékhoz készült, amihez friss DirectX 12-es implementáció szükséges. Ezzel együtt fontos a Windows 10 Anniversary Update megléte, illetve le kell tölteni a legújabb, Microsoft által kiadott javítócsomagokat a Windows Update szolgáltatáson keresztül.

Kapott profilt a Mafia 3 és a Shadow Warrior 2 is, illetve bekerült egy SLI profil az Iron Storm című játékhoz, míg a Battlefield 1 esetében az SLI-t újra engedélyezték. A 3D Vision esetében friss adalék, hogy a Mafia 3 és a Shadow Warrior 2 nem ajánlott minősítést szerzett, míg a Gears of War 4 elfogadható ebből a szempontból. Kiváló minősítésre értékelték azonban fel az Ashes of Singularity új verzióját, ami később válik elérhetővé. Mindezek mellett a friss meghajtó javítja az Overwatch Windows 10 alatt előforduló grafikai hibáit.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről.

Az eszközillesztő a Windows 10, 8.1, 7 és Vista operációs rendszerekre telepíthető, és az Ion, valamint a GeForce 400, 500, 600, 700, 900, 1000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.16.0318-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés