A Doomra koncentrált az új GeForce driver

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 365.19-es meghajtóprogramját, amely elsődlegesen a Doom című játékhoz készült, biztosítva a ma érkező, OpenGL API-t használó alkotás számára a legfrissebb profilt. Emellett a vállalat a Homefront: The Revolution és a Master of Orion játékokra is felkészült, utóbbi ráadásul egy SLI profilt is kapott, ahogy a Battleborn és az Obscuritas. Ugyanakkor letiltásra került az SLI a World of Warships esetében egy programhiba miatt.

Az új eszközillesztő a fentiek mellett egy furcsa hibát is javít, ami lehetővé teszi, hogy bizonyos vírusirtók mellett települhessen a Vulkan implementáció. Utóbbi telepítőjét az egyes viselkedésfelismerő rendszerek ártalmasnak vélték, így megakadályozták a lefutását, ami miatt az adott gépekre nem települt a Vulkan API támogatása. Bár ez téves riasztás volt, az NVIDIA módosított a telepítőn, hogy ne tűnjön ártalmas programnak a vírusirtók számára. Ettől függetlenül továbbra is ajánlott a biztonsági szoftvereket lekapcsolni a meghajtók telepítésének idejére. Az a meghajtóhiba is javításra került, amitől a Windows 10 operációs rendszerekhez kiadott egyes frissítések telepítése közben az adott PC szimplán lefagyott.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről.

Az eszközillesztő a Windows 10, 8.1, 7 és Vista operációs rendszerekre telepíthető, és az Ion, valamint a GeForce 400, 500, 600, 700, 900 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.15.0428-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-ok támogatását az NVIDIA külön meghajtóval oldja meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés