Félelmetesen jó az új ForceWare

Az NVIDIA múlt hét végén kiadta idei első hivatalos meghajtócsomagját GeForce videovezérlőihez. A 84.21-es verziószámot viselő ForceWare driver immáron támogatja a GeForce 7-es széria legújabb tagjait, a március elején bejelentett GeForce 7900 GTX-et és GT-t, illetve a GeForce 7600 GT-t, új, továbbfejlesztett PureVideo kodeket tartalmaz, illetve számos kompatibilitási és egyéb megjelenítési hibát javít, így többek közt mostantól elméletileg minden probléma nélkül együttműködnek az NVIDIA kártyák a Dell nemrégiben megjelent 30 hüvelykes TFT-jével.

A legjelentősebb fejlesztés mégis mindössze egyetlen játékprogramot érint; a rendkívül népszerű F.E.A.R. horrorjáték megjelenítési sebessége jelentősen gyorsul a 84.21-es ForceWare installálása után. Az új meghajtócsomag különböző becslések és mérések szerint a vezérlők által támogatott élsimítási eljárások használata során a korábbi változatokhoz képest 30-40 százalékos gyorsulást hozhat a legtöbb NVIDIA kártyánál.

A 84.21-es verziószámot viselő ForceWare egyelőre csak 32 bites Windows-verziókhoz érhető el egy angol és egy többek közt magyar nyelvű kezelőfelülettel is ellátott nemzetközi csomagban.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés