Ez lenne az iPad Mini? Hihető kémfotók több forrásból

Éppen hogy túl vagyunk az iPhone 5 körüli találgatásokon, majd a hivatalos bejelentésen, de a rajongók így sem maradnak téma nélkül, hiszen a régóta rebesgetett, iPad Mini néven emlegetett tablet érkezésének ideje is közeledik. Szakértők szerint nem véletlen, hogy az új iPhone és iPad bemutatását nem akarta összemosni az Apple, valószínűleg nem szerették volna elvonni a figyelmet a generációváltáson átesett okostelefonjukról.


(forrás: NoWhereElse) [+]

Alig egy héttel az iPhone 5 hivatalos bemutatása után viszont ismét fellángolt az iPhone Mini témakör, ugyanis egyszerre két külön forrásból, a francia NoWhereElse és a kínai Bolopad oldalak hasábjain hihető kémfotók láttak napvilágot. Persze mint minden hasonló anyag esetében, most is érdemes fenntartásokkal kezelni a látottakat, és valószínűleg nem is egy piackész modellről, csak egy prototípusról van szó, de a képeket jobban megnézve reális részleteket figyelhetünk meg.


(forrás: NoWhereElse) [+]

A 7”-es Mini lényegében ugyan úgy néz ki, mint legfrissebb nagytestvére, a körben elhelyezkedő gombok és kapcsolók is ezt bizonyítják. A képeken előlapi és hátlapi kamera is látható, de ami még fontosabb, hogy az alján a perforált burkolat alatt lapuló hangszórók között az új Lightning csatlakozó figyel. A technikai részletekről viszont továbbra sem látott napvilágot semmilyen konkrétum, így a kijelző felbontása kérdéses, és azt sem lehet még tudni, hogy vajon az iPad-ban lévő A5X vagy az iPhone 5-ben debütált A6 központi egységet kapja majd a kicsinyített tablet.


(forrás: NoWhereElse) [+]

Ezek után nem meglepő, hogy majdani árazását is csak találgatják, egyes források 299 dolláros indulóárat jósolnak, ami méretkategóriáját tekintve sokkal magasabb nem is lehet, hiszen olyan sikertermékekkel kell majd felvennie a versenyt, mint a Google Nexus 7 és a Kindle Fire HD.


(forrás: Bolopad) [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés