Epson Expression Home XP-400 Small-in-One vezeték nélküli nyomtató

Az Epson bemutatta legújabb Small-in-One multifunkciós nyomtatóját, az Expression Home XP-400-at, amelyet elsősorban egy színes eszközparkkal megáldott otthon kiszolgálására teremtettek meg. Méretét (390 x 145 x 300 mm) próbálták a lehető legminimálisabbra szabni, hogy a legtöbb helyen kényelmesen el lehessen helyezni, használaton kívül pedig egy egészen kompakt csomag hajtogatható belőle.

Lévén MFP, nyomtatás mellett szkennel és fénymásol is, valamint a legkülönfélébb forrásokból fogadja és továbbítja a képeket és dokumentumokat. Beépített Wi-Fi adapterének köszönhetően körülményes kábelezés nélkül beilleszthető az otthoni hálózatba, ráadásul nem csak egy helyi számítógépről nyomtathatunk, mivel Apple AirPrint és Google Cloud Print kompatibilitással is bír, sőt, az Epson Connect segítségével lényegében bármilyen eszközről származó anyaggal megbirkózik, földrajzi helytől függetlenül. Ez utóbbihoz tartozik az Epson Email Print, ami azt jelenti, hogy a nyomtatóhoz gyárilag egy saját email címet rendelnek, amire képet vagy dokumentumot küldve az azonnal kinyomtatható, számítógép közbeiktatása nélkül.

A nyomtató 4 darab, színenként (CMYK) cserélhető tartályt tartalmaz, a fejegység minimum 3 pikoliteres cseppekkel képes bombázni a papírt. Érdemes megemlíteni a DURABrite Ultra tintát, amely azonnal megszáradva tartós nyomatokat biztosít, melyek a szennyeződésekkel szemben is ellenállnak. A monokróm és színes oldalakból percenként rendre maximum 8,7 és 4,5 oldalt képes előállítani, a gyártó állítása szerint teszi mindezt kifejezetten alacsony zajszint mellett. Előlapján egy kártyaolvasó is helyet kapott, a nyomtatás megkezdése előtt pedig a 2,5”-es színes kijelző és az érintőgombok segítségével néhány alapvető képszerkesztési lehetőség is elérhető.

Az Epson Expression Home XP-400 Small-in-One vezeték nélküli nyomtató vételára 100 dollár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Epson

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés