Hirdetés

EIZO FlexScan EV3237 UHD felbontással 30" felett

A japán Eizótól eddig sem állt messze az UHD, egészen pontosan a 4K x 2K felbontás, hiszen 4096x2160 pixeles kijelzőből ott van nekik a ColorEdge szériából a CG276 és a DuraVisionből az FDH3601. Most viszont a földi halandóként létező felhasználókhoz közelebb álló FlexScan szériában indítanak egy új modellt, ami a szegmensben elterjedtebbnek számító 3840x2160 pixel megjelenítésére képes 31,5"-es képátlón.

A vállalat mérnökei az EV3237 alapjául matt felületű IPS panelt használtak fel, ami 178/178 fokos betekintési szöget, 1000:1 kontrasztarányt, 5 ezredmásodperces válaszidőt ígér csatornánként 8 bites színmegjelenítéssel és sRGB színtérlefedettséggel. Az elérhető legnagyobb képfrissítési frekvencia természetesen 60 hertz. A legfeljebb 300 cd/m² fényerősségre képes háttérvilágítás LED-es, de mentes a PWM zavaró hatásaitól, miközben a fényerősség a maximális érték 1%-áig (azaz 30 cd/m²ig) csökkenthető.


[+]

Ennek beállítása rábízható az Auto EcoView szenzorra, ami a környezeti megvilágítástól függően képes a fényerősség folyamatos optimális szinten tartására. Emellett a felhasználó jelenlétét érzékelő EcoView Optimizer 2 távolságszenzor is is beépítésre került, így ha nem tartózkodik senki a kijelző előtt, akkor energiamegtakarítás céljából készenléti üzemmódba helyezi a kijelzőt.

Professzionális monitoroktól elvárhatóan a szóban forgó modell minden irányban állítható talpat és állványt kapott. Nem hiányzik az integrált hangszóró és az USB 3.0-s hub sem. A csatlakoztathatóság terén két darab DisplayPort 1.2, egy darab DVI és szintén egy darab HDMI áll rendelkezésre, illetve egy fej- vagy fülhallgató kimenettel is ellátták. A több bemenet lehetővé teszi több forrás egyidejű megjelenítését a PiP és PbP módoknak köszönhetően.

Az Eizo FlexScan EV3237 szürke és fekete színekben lesz elérhető, de szállítása csak szeptemberben kezdődik. A vételár egyelőre ismeretlen, de a garancia ezúttal is 5 év lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • EIZO

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés