DiRT Rally jár az AMD Radeon R9 390-es sorozatú VGA-khoz

Az AMD elérhetővé tett egy friss, ingyen játékot kínáló promóciót, amelynek kapcsán az év közepén bemutatott DiRT Rally című alkotást lehet megszerezni. Utóbbi hamarosan kikerül az úgynevezett Early Access státuszból, így szinte már teljes értékű játékként jellemezhető a Steam platformon, de néhány frissítés még érkezik hozzá, amelyet persze mindenki megkap.

A DiRT Rally különlegessége, hogy visszatér a gyökerekhez, így a korábbi DiRT címek jellegzetességeit sutba vetve újra a hagyományos, Colin McRae Rally-t idéző élményé a főszerep. A program technikailag is elég fejlett, hiszen elsőként használja az AMD rendkívül gyors részecskeszimulációs rendszerét.

A Codemasters néven ismert céggel kötött szerződés értelmében a DiRT Rally nem része egyetlen Never Settle promóciónak sem, amely esetében a legutolsó amúgy is lejárt. Itt arról van szó, hogy az AMD legfőbb kereskedőpartnerei kapnak számos kódot, amelyet az R9 390 és 390X típusú Radeonok mellé kínálhatnak. Éppen ezért vásárlás előtt érdemes megkérdezni az adott kereskedőt, hogy a kiválasztott termékhez jár-e az ingyenes DiRT Rally.

A játék a fentebb említett Radeonokhoz kapott kód alapján az alábbi oldalon igényelhető. Érdekesség, hogy az így beszerzett DiRT Rally nem csak magát a játékot tartalmazza, hanem több olyan exkluzív autófestést is, amelyeket másképp nem lehet megszerezni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés