Egyedi külsővel érkezik az Asus BW-12D1S-U Blu-ray író

Az Asus CeBIT-en már debütált új, látványos külsejű asztali optikai meghajtója, a BW-12D1S-U hivatalosan is bemutatkozott. A fényes, fekete burkolatán kéken világító díszítést látva könnyen rájöhetünk, hogy egy Blu-ray ODD-vel van dolgunk, ráadásul a nevezett meghajtóval nem csak olvasni lehet a kéklézeres diszkeket, hanem írni is.


[+]

A számítógépre USB 3.0 kapun keresztül csatlakoztatható, így az adatátvitellel sem lesz gond valószínűleg. Az elérhető legjobb írási minőség érdekében az OTS (Optical Tuning Strategy) technológiát is bevetették, ami minden feladathoz garantálja az optimális írási stratégiát. Az Asus meghajtónál nem is a sebesség maximalizálását tartozzák szem előtt, hanem inkább a tartalom megbízható és pontos visszaadását.


[+]

A díjnyertes külsejű ODD-vel 12-szeres sebességgel írhatók a BD-R korongok, 8-szorosan a BD-R DL kétrétegű adathordozók, 6-szorosan a BD-R LTH-k, valamint 2-szeresen a BD-RE DL lemezek. Ezek mellett természetesen a DVD-kkel és CD-kkel is könnyedén boldogul. A meghajtónak nem okoz gondot 3D Blu-ray videoanyagok lejátszása és a HD hangsávok kezelése, továbbá a 2D-3D átalakítás is szolgáltatásai közé tartozik. A készülék pontos ára és megjelenésének időpontja még kérdéses, de hamarosan valószínűleg arra is fény derül.

[szerk. 11.04.11.] Az ára előrendelésben 150 euró.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés