Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) GIJoe

GIJoe
(fanatikus tag)

Valahogy nemigazán akarja a SONY a BDt pörgetni, pedig ostobaságot csinál mire befutna már inkább pendrive v. HDDt vesznek a Userek...

(#2) k. válasza GIJoe (#1) üzenetére

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Aha, annyira nem pörgeti, hogy külföldön ezrivel tolják a BD 3D reklámokat, és a hozzá való TV-k reklámait.
Jah, hogy itt a balkánon nem, az más.
BD írót meg elötte sem tolták, vegyél filmet eredetiben.

DANSZ!!

(#3) csƵ válasza k. (#2) üzenetére

csƵ
(senior tag)
LOGOUT blog

"BD írót meg elötte sem tolták, vegyél filmet eredetiben."

Már a saját HD-kamerájával felvett videóit sem írhatja ki az ember egy BR-lemezre?

[ Szerkesztve ]

"- Szolgának jó leszel, de sokat nem érsz, Túl büszke a szemed, és furcsán beszélsz."

(#4) GIJoe válasza k. (#2) üzenetére

GIJoe
(fanatikus tag)

Szerintem a 3D baromság 1 ftot sem adnék érte, itthon még HD adás sincs rendes, de 3D adás még kint a sínen túl sem annyira felkapott dolog, tudomásom szerint :U

(#5) Dragon3000 válasza GIJoe (#4) üzenetére

Dragon3000
(lelkes újonc)

ismeretségi körömben, aki normális nagy képátlójú fullhd tv-t vett nem is a fos tv adást akarják nézni rajta hanem az otthoni fullhd-s filmeket :D

(#6) GIJoe válasza GIJoe (#4) üzenetére

GIJoe
(fanatikus tag)

7-8000 Ft azért nem kevés 1 új filmért.. ha lenne 2-3000 Ft jobban fogyna talán

(#7) Prof01 válasza GIJoe (#6) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Tényleg nagyon drága még. Majd talán idővel olcsóbb lesz, mint ahogy a dvd-vel is volt...

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#8) forgonati

forgonati
(senior tag)

Nevetséges hogy 2011-ben nem birnak belerakni a BR recorderekbe egy legalább 32MB gyorsitótárat. Ha egy kisebb fennakadás lép fel az adatátvitelben, vagy elkezd állatmód seekelni a HDD, az a nyomorék 8MB kb. 5mp alatt elfogy. Vicc :W

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#9) GIJoe válasza Dragon3000 (#5) üzenetére

GIJoe
(fanatikus tag)

Az OK hogy fullHD filmeket néznek a TVn de fejem rá hogy javarészt nem BDről hanem HDDről BD iso v BDripeket... :U

(#10) szilagyiv válasza forgonati (#8) üzenetére

szilagyiv
(tag)

Egészen pontosan 0,15 másodperc alatt fogy el a 8MB gyorsítótár 12x sebességen.
Ciki.

"A vadnyúl olyan nyúl, mint a szelíd. Csak vad." - by KTTZ

(#11) forgonati válasza szilagyiv (#10) üzenetére

forgonati
(senior tag)

Na igen. Én nem számoltam pontosan utána csak a hasamra ütöttem. De ma, a 2 magos mobiltelefonok korában, ez a 8MB gyorsitótár olyan szinten nevetséges hogy az eszem megáll tőle. Fillérekért bele lehetne rakni akár egy 512MB-os gyorsitótárat is. Ha már ilyen drága, legyen már normális.

[ Szerkesztve ]

(#12) siriq válasza GIJoe (#6) üzenetére

siriq
(őstag)

Pont ma neztem be melo utan az egyik gamer boltba, van learazott BD film atszamitva 1500-2000 forint(igaz mar nem eredeti csomagolasban es mar hasznaltak elotte), masik helyen, 1 evvel ezelott vettem 2500-3000 ert atszamolva BD filemeket(boltbol,uj). Amugy mar nyomjak egy jo ideje kulfoldon is a HD-t. Meg anno 2002 korul is neztem igaz elofizeteses HD tartalmat. Manapsag meg, a "sima" csatornak is elerhetoek HD-ben.

PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

(#13) GIJoe válasza siriq (#12) üzenetére

GIJoe
(fanatikus tag)

Jó, a Tensin Kínai forgalmazó filmjeit lehet kapni 2000 körül, rendben, persze magyar hangsáv nélkül... Az ok hogy külföldön megy a HD de, itthoni kommersz csatik még 16:9be sem képesek adni, nem hogy HD...

(#14) TESCO-Zsömle válasza GIJoe (#6) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

És ha belegondolok, hogy a polcon porosodó (és máig tökéletesen működő!) eredeti Matrix DVD anno 12k volt, és még magyar szinkron sincs rajta... :))

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#15) siriq válasza GIJoe (#13) üzenetére

siriq
(őstag)

A poen az, hogy meg magyar hangsav is van az angliaban vasarolt BD-hez, igaz nem mindegyikhez. Nem gagyi vacak kinai filmekrol van szo.

Telefonon hivtam a havert otthon, melyik film kell. Ennyi az ara es kesz.

[ Szerkesztve ]

PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

(#16) Speed(R) válasza szilagyiv (#10) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

És ez az idő pont elég arra, hogy ezt érzékelve az adatelfogyás elleni védelem életbe lépjen és ne legyen kuka a lemez, hanem folytatható legyen az írás amint megérkezik az adat. Erre való az a 8MB, nem arra, hogy bufferbe tárolódjon először a huszonpár giga adat. Szerintem..

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#17) SentryGun válasza TESCO-Zsömle (#14) üzenetére

SentryGun
(tag)

Én ezért hagytam fel a DVD, és mindenféle optikai adathordozóval. Egyrészt helyigényes, másrészt a HDD-hez mérten drága. Mára egy darab sincs a dobozos Win és Office telepítőkön kívül a környezetemben. Már a gépemben sincs meghajtó. :)

Lassan, nagyon lassan végre szélesebb körben terjedni látszik a szélessávú net. Igazán nem venném zokon, ha egy 5-10 év múlva - kb. Steam - szerű rendszerben lehessen megvenni a filmeket. Megveszed, letöltöd, megnézed, letörlöd. Ha újra érdekel, akkor újra a folyamat. Sajnos egy lakótelepnyi BD minőségű filmnél viszont irdatlan adatforgalmat generálna. Viszont gondolom valahol ez a (talán nem is oly távoli) jövő...

(#18) King Unique

King Unique
(őstag)

Nem ártott már usb 3.0 külső íróra. :C Nekem is van külső 22x DVD íróm,de usb2 kb.16-18x tempóig képes kiszolgálni normálisan,afölött néha kicsit akadozik és visszavesz a sebességből,főleg ha egyszerre több eszköz van usb-be dugva. (22x írás kb 29-30 MB/s,24x 33 MB/s,ami usb2.0 határait már eléggé feszegeti ) 2.0-ánál ilyenkor "megoszlik "picit a sávszélesség és cumi. :D 3.0-nál úgy tudom nincs ilyen,meg ugye alapból gyorsab.

BD-nél is pl.12x íráshoz már nem elég az usb2.0,v csak nagyon szűkösen,6-8x-hoz elég max.Más kérdés persze,h DVD-t se ajánlatos 12-16x-nál gyorsabban írogatni,úgy BD-nél is 4-6x (esetleg 8x) írásnál jó még a minőség. :K

[ Szerkesztve ]

(#19) TESCO-Zsömle válasza SentryGun (#17) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát, ha a sejtésem nem csal, akkor inkább YouTube-szerűek lesznek. Fizetsz egy körre, megnézed egyszer és kész. Többé nincs hozzáférésed.

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#20) szilagyiv válasza Speed(R) (#16) üzenetére

szilagyiv
(tag)

Biztosan kiszámolták azok a mérnökök, hogy mire elég a 8MB, de Te is tudod, hogy nem tesz jót a lemeznek, ha sokszor kezd bele az írásba a meghajtó. Úgy sem tudja annyira pontosan pozícionálni. Akkor már inkább raktak volna bele nagyobbat és nem akadna meg az írás egy egyszerű feladatnál, mikor a rendszer nem tudja pillanatnyi időre megetetni a puffert.

(#21) schawo válasza szilagyiv (#20) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A sok giga RAM való arra, hogy az íróprogram oda cache-eljen, nem pedig a winchesterről közvetlenül streameljen. 8mb bőven elég mindenre.

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#22) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Elég duci ez az író.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#23) szilagyiv válasza schawo (#21) üzenetére

szilagyiv
(tag)

640KB is elég mindenre...
;)

(#24) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát nem drága cucc ahogy elnézem csökkenek a Blue Ray cuccok árai.Lassan el kell gondolkodni a vásárláson.

(#25) SentryGun válasza TESCO-Zsömle (#19) üzenetére

SentryGun
(tag)

Very sad smiley... :)

(#26) M. Andris

M. Andris
(lelkes újonc)

hát mikor vesz a kis user egy bivaly videokarit vesz egy bivaly procit és vesz hozzá 2gb ramot az a vicc kategoria és még bluerayt is akarna irni vele :D hát akkor kénytelen a vinyorol folyamatosan olvasni, amugy megnézem azt az iroprogit amelyik 64mb fölött enged cache-t állitani, legalább is általam ismert és baromi rég haszáltak közül

(#27) forgonati válasza schawo (#21) üzenetére

forgonati
(senior tag)

Nem egyszer voltam úgy hogy seekelt a hdd mint állat, és a puffer szépen elfogyott. És volt úgy hogy 1 lemeznél ezt 3x megcsinálta. Nem tudom már milyen igényes process ment a háttérben, nem emlékszem rá. Persze nem gyakran fordul ez elő, de nálam volt már rá példa. És rohadt bosszantó mikor 3 percenként megáll az író és várja hogy megteljen a puffer. Pedig 4GB ramom van. Szerinted mennyi ram kéne akkor, hogy ne fogyon ki? 16GB? Az a 8MB meg nemhogy mindenre elég, hanem arcpirítóan, szánalmasan, röhejesen kevés.

(#28) schawo válasza forgonati (#27) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azt a 8MB-t növelhetnék a bármekkorára, akkor le lenne "elégebb".

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.