Hirdetés

Dell UltraSharp UZ szériás monitorok "multimédiás célokra"

A Dell új monitorokat dobott piacra az UltraSharp családban, amelyek az UZ típusjelzést viselik, úgy mint UZ2215H, UZ2315H és UZ2715H – rendre 21,5", 23" és 27"-es képátlóval. Az elnevezésen belül a Z jelentése egyelőre nem tisztázott, de a gyártó ezeket a típusokat "multimédiás monitorként" aposztrofálja, ami az ő fogalmaik szerint elsősorban a webkonferenciát és a videóhívást jelenti – ezzel kapcsolatban külön kiemelték, hogy a Microsoft Lync-re optimalizálták az ehhez szükséges integrált Full HD webkamerát, a dupla mikrofont és a 2x5 wattra képes sztereó hangszórókat.


[+]

A technikai paraméterek nem hoznak eget rengető újdonságot. Mindhárom modell Full HD felbontású IPS panelt kapott WLED háttérvilágítással, ami a szokásos értékekre képes, mint sRGB színtér, 8 ezredmásodperces g2g válaszidő, 178 fokos betekintési szögek, 1000:1 natív kontrasztarány, 300 cd/m² fényerősség (250 cd/m² az UZ2215H esetben). Bemenetekből egy D-Sub, DisplayPort és két HDMI (MHL kompatibilitással) áll rendelkezésre, valamint a további csatlakozók között kétportos USB 3.0 HUB és 3,5 mm-es fül/fejhallgató jacket találunk. Az állvány nem annyira ügyes, mint azt az U szériás Dellek esetében megszokhattuk, ez esetben csupán dönthetőséget kínálnak.

Ami az árat illeti, a Dell honlapja szerint a 27"-esért 450, 23"-esért 300 dollárt kell fizetni, a legkisebb modell ára egyelőre nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés