Hirdetés

Hiánypótló házzal jelentkezik a Corsair Carbide sorozat

A Corsair bejelentette a Carbide 88R típusjelzésű számítógépházat, amely a Carbide sorozaton belül az első olyan torony kialakítású termék, ami dedikáltan microATX-es alaplapokhoz készült. A fekete színezéssel érkező ház termék opciósan Mini-ITX méretű alaplapot is fogad, és egy darab 5,25, kettő darab 3,5, illetve kettő 2,5 hüvelykes rekeszt kínál. A kisebb természetesen rejtve vannak, illetve 3,5 hüvelykes helyekre átalakítóval kisebb adattárolók is szerelhetők.


[+]

A 378 mm magas, 198 mm széles és 400 mm mély házba a meleg levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor tessékeli a szabadba, de a szellőzés javítása érdekében az említett egység mellé további két darab 12 cm-es szélgép helyezhető el a ház fedlapja alá.


[+]

Az I/O panel a termék felső részén kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két 3.0-s USB csatlakozóval rendelkezik. A ház 383 mm-es VGA-kat és 150 mm magas processzorhűtőket is fogad, illetve utóbbi egyszerűbb felszerelését biztosító kivágás is megtalálható az alaplaptálcán, sőt ez mondhatni extra nagy kiterjedésű. A vízhűtés is megoldható, ugyanis az előlap mögé akár egy 240 mm-es radiátor is helyezhetők.


[+]

Az ablakos oldallappal rendelkező, 3,65 kg-os Corsair Carbide 88R szállítása már megkezdődött, az ára pedig 50 dollár lesz, ami a tudását tekintve kedvezőnek tekinthető.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés