Computex 2015: 128 GB-os DDR4-es kit és USB 3.1-es pendrive a Kingston eseményén

A Kingston is egy különálló, egész délutánt felölelő rendezvényen hívta össze a sajtó képviselőit. Túlságosan sok újdonsággal nem készült az amerikai székhelyű vállalat, így összesen két új DDR4-es memóriacsomag, egy még nem véglegesített DDR3-as szett, illetve két USB 3.1-es pendrive került elő.


[+]

A hordozható kis adattárolókból a DataTraveler microDUO 3C immáron nem a sztenderd USB (Type-A) és microUSB kettőssel érkezik, ugyanis az utóbbit Type-C csatlakozóra cserélte a Kingston. Ezen felül az új pendrive már támogatja az USB 3.1-es szabványt is, bár a maximális adatátviteli tempó tekintetében nem sokat profitál ebből, hisz a maximális olvasási tempó 100 MB/s környékén van. Az új termék 16, 32, és 64 GB-os kapacitással érkezik.


[+]

A DataTraveler Micro 3.1 kvázi ugyanezt tudja, csupán a kivitel más, ugyanis ez amolyan klasszikus módon "csak" Type-A csatlakozóval rendelkezik, illetve létezik belőle 128 GB-os verzió is.


[+]

A világ (aktuálisan) leggyorsabb 128 GB-os DDR4-es memóriacsomagja is megtekinthető volt, ami összesen 8 darab 16 GB-os modulból áll.


[+]

Ugyan kisebb, 16 GB-os kapacitású, de 3333 MHz-es maximális órajelével nagyobb tempóra képes a másik kiállított HyperX Predator memóriacsomag.


[+]

LED-soros világítással rendelkezik a még nem véglegesített HyperX Savage DDR3-as szett, melynek 2400 MHz-es órajelre képes tagjai egyenként 8 GB-os kapacitásúak, amivel a négy tagot számláló csomag maga 32 GB-os. Végül a korábban már megjelent HyperX Cloud II headset, illetve a HyperX Skin egérpad is előkerült.


[+]

Új SSD-ket nem hozott a Kingston, ugyanis azokat jelen állás szerint csak a Skylake megjelenésének környékén, azaz harmadik negyedévben fogják piacra dobni, miután elérhetővé váltak a Z170-es alaplapok.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés