CM Storm Recon gamer egér – párosujjú patás állat az asztalon

A Cooler Master játékosokra specializálódott albrendje, a CM Storm egy olyan gamer egeret mutatott be, amely több szempontból is kitűnik kategóriájából. Először is a Recon megjelenése elég furcsára sikeredett, mivel fő gombjai aránylag kis felületűek, és az egér orra is csonkolt hatású, így az összkép leginkább egy patához hasonlít. Ez persze nem jelenti azt, hogy használata ne lehetne maximálisan kényelmes, ezt biztosítja a teljes gumírozott borítás is.


[+]

Felépítése egyébként teljesen szimmetrikus, így jobb és balkezes felhasználók számára is jó választás lehet. Bár nem lézeres, csak egy „hagyományos” optikai szenzor figyel az eszköz alján, ez azonban egy maximum 4000 dpi felbontású Avago 3090-es érzékelő, így a precizitásra biztosan nem lehet majd panasz. A méretes teflon talpakon könnyen és gyorsan taszigálható a jószág, az elektronika maximum 1,5 m/s-os sebességű és 20 G gyorsulású suhintásokat képes lekövetni. Az egér érdekessége, hogy menet közben nem csak a felbontás, de például az elemelkedés magassága, helyesbítve az érzékelés határa is kalibrálható.


[+]

A jobb és bal gomb alatt minőségi Omron mikrokapcsolók kattognak, az összes gombot és az 5 profilt igénybe véve pedig összesen 36 makróparancsot tárolhatunk a fedélzeti memóriában. A mellékelt szoftver segítségével nem csak a Recon működése szabályozható, de a megjelenés is kontrollálható: a görgő, a logó és a dpi váltó gomb külön megvilágítási zónát képeznek, ezek színe és fényereje szabadon konfigurálható.


[+]

Gamer egérről lévén szó, természetesen USB portra csatlakoztatva egy 1,8 méteres kábelen keresztül kommunikál a számítógéppel. Mérete 64,4 x 116,4 x 42 mm, tömege 139 gramm. A CM Storm Recon gamer egér hivatalosan a tegnapi napon vált elérhetővé, vételára 42 euró.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés