CES 2017: már a mikrofon is ROG-os

Két új eszközzel bővült az ASUS ROG termékpalettája, így aki akarja, az ROG logós routert és mikrofont is bevethet a maximális játékélmény érdekében.

Egy routerrel és egy mikrofonnal bővült az ASUS ROG kínálata, és persze mind a két eszköz tervezésénél a játékosok igényeit próbálták meg figyelembe venni. Mondanunk sem kell, hogy dizájnban mind a ROG Rapture GT-AC5300, mind pedig a ROG Strix Magnus nagyot alakít, de különösen az utóbbi az, aminek láttán meg kellett állnunk egy pillanatra.

A Rapture nevű router egy, az RT-AC5300-hoz nagyon hasonlító háromsávos készülék, nyolc darab gigabites LAN porttal, 1,8 GHz-es, kétmagos, 64 bites processzorral és két USB 3.0-s porttal. A kezelőfelületben történtek ROG-os változtatások, így a Gaming Center segítségével ellenőrizhetjük a hálózat állapotát, a Game Boosttal pedig a játékokhoz tartozó forgalmat priorizálhatjuk. A biztonsághoz jár még a Trend Micro technológiáját használó Game Intrusion Prevention System, azt viszont, de az még nem derült ki, hogy ez miben különbözik az RT-AC5300-hoz tartozó, szintén Trend Micro gyártotta AiProtectiontől.

ASUS Rapture GT-AC5300 router
ASUS Rapture GT-AC5300 router [+]

A routernél mindenképpen meglepőbb újítás a Magnus, amiről első ránézésre nehéz is eldönteni, hogy mi is pontosan – még szerencse, hogy a tetején azért felismerhető a mikrofon rácsa. A szerkezet egyébként három, elvileg kiváló minőségű kondenzátor-mikrofont tartalmaz, amelyek feladata az, hogy a lehető legjobban elkülönítse és rögzítse a felhasználó beszédét a környezeti zajoktól. A saját mikrofonjain kívül egy analóg bemenete is van, hogy más hangforrásokat is tudjon rögzíteni, illetve egy külső USB HUB is jár hozzá, az Aura RGB világításról már nem is beszélve.

ASUS ROG Strix Magnus - mikrofon játékosoknak ASUS ROG Strix Magnus - mikrofon játékosoknak
ASUS ROG Strix Magnus - mikrofon játékosoknak [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Hirdetés