CES 2015: HyperX OC Takeover tuningverseny eredményhirdetés

Véget ért a HyperX saját szervezésű tuningverseny sorozata, amelynek döntője itt Las Vegasban, a CES-en került megrendezésre. A versenyzők két napot töltöttek el a folyékony nitrogén gőzében, hogy hazavihessék az értékes nyereményt, amelyről korábban már beszámoltunk a verseny céljával és a versenyszámokkal egyetemben.


[+]

Az első kört, amiben a minél magasabb maximális memória órajel elérésére koncentráltak a résztvevők, az ausztrál Uncle Fester nyerte 2061 MHz-es órajellel. A második körben, a fix 5 GHz-es CPU-frekvencia (de szabadon állítható RAM-órajel) mellett futtatott XTU tesztben a brit 8 Pack jeleskedett 2557-as eredménnyel. Végül a harmadikat, Cinebench R15 tesztet a lengyel Xtreme Addict húzta be 2239 cb-vel.


[+]


[+]

Az egyes részeredmények pontokat értek (az első kettő tesztben max. 70-70, a harmadikban 60 pontot lehetett begyűjteni) és ezek összesítése hozta meg a végeredményt. Az első helyen 179 ponttal a harmadik kör győztese, Xtreme Addict végzett, míg a második helyre az amerikai Splave.ROM verekedte fel magát 142 ponttal, őt pedig szorosan harmadik helyen, mindössze két ponttal lemaradva az első kör nyertes, Uncle Fester követte.


[+]

Sajnos a díjátadót nem volt időnk megvárni, ugyanis bizonytalan időpontban kezdődött, de hamarosan erről is közlünk majd fényképeket. A nyerteseknek ezúton is gratulálunk!

Update: időközben befutott a kép is!

A nyertesek és a résztvevők
A nyertesek és a résztvevők [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés