Csak papíron luxustévé a B&O BeoVision 14

A piszok drága modellekbe a szokásosnál erősebb hangrendszer került, viszont a HDR megjelenítést nem támogatja.

A Bang & Olufsen már korábban bejelentette, hogy piacra dobja új luxuskategóriás árú tévé szériáját, a BeoVision 14-et. A 40 hüvelykes változat 6365, a 55 hüvelykes 8565 eurós áron kerül a boltokba, ezért a pénzért pedig tényleg lehetnek elvárásai az embernek. A felbontással nincs is gond, hiszen Ultra High Definition modellekről van szó, viszont a nagy dinamikatartományú, azaz HDR tartalmak megjelenítését már nem teszik lehetővé, és ugyanez a helyzet a 3D videókkal is.

Bang & Olufsen BeoVision 14
Bang & Olufsen BeoVision 14 [+]

A Direct LED háttérvilágítású televíziók megkapták a cég saját fejlesztésű, különféle képjavító technológiák működéséért felelős VisionClear videoprocesszort, de a felbontás felskálázás, vagy az interpoláció a mai világban már mindennaposnak számít a tévés univerzumban. A tölgyfa borítású alsó rész mögött kaptak helyet a saját fejlesztésű full range hangsugárzók, amelyek az átlagos televízióknál jobb hangzást produkálnak, de az is biztos, hogy egy jó dedikált külső audiorendszerrel valószínűleg nem igazán vehetik fel a versenyt. A készülékek mindenesetre integrálhatóak a cég saját multiroom rendszerébe, tehát képesek együttműködni a márka kompatibilis audioeszközeivel.

Bang & Olufsen BeoVision 14
Bang & Olufsen BeoVision 14 [+]

A BeoVision 14 szériából természetesen nem hiányzik az okostévé platform is, így a különféle internetes alkalmazások futtatása épp úgy megoldott, mint a böngészés. A Bluetooth technológiát használó távirányító kiváltható egy ingyenesen letölthető internetes alkalmazás által, de ma már ez is általánosan elterjedt megoldás az olcsóbb készülékek szegmensében is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés