Hirdetés

Kalibrátorral együtt érkezik ASUS ProArt PA248QJ IPS kijelző

Az elsősorban játékosoknak szánt VG27AH után az ASUS egy újabb kijelző érkezését jelentette be, amely szintén ismerős lehet korábbról. A ProArt szériába tartozó új, 24"-es PA248QJ viszont sokkal inkább a (fél-)professzionális felhasználókat szólítja meg, alapját pedig a nyár óta piacon lévő, e-IPS paneles PA248Q típus szolgáltatja.

Olyannyira, hogy lényegében a két kijelző tudása 100%-ban megegyezik: minden irányban állítható állvány, USB 3.0-s hub, 1920x1200 pixeles felbontás, LED háttérvilágítás, 6 ezredmásodperces (g2g) válaszidő, 1000:1 kontrasztarány, maximum 300 cd/m² fényerő, 178 fokos betekintési szögek és 100% sRGB színlefedettség.

Természetesen az új típus is előre kalibrált sRGB profillal érkezik, ami DeltaE<5 színhűséget ígér, de ez most kevésbé fontos, ugyanis a QJ változat mellé egy Spyder4 Express monitor kalibrátort mellékelnek a megfelelő szoftverrel egyetemben, így időről-időre bárki tökéletesre hangolhatja saját kijelzőjét. További extra, hogy egy árnyékoló is fellelhető a dobozban, így a környező fények kevésbé zavarják a munkát és a megjelenítést.

Akárcsak a VG27AH esetében, a PA248QJ áráról sem érkezett pontos információ – egyelőre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés