Acer Iconia W700 Windows 8 tablet beárazva!

Rohamosan közeleg a Windows 8 startja, ebből adódóan egyre több gyártó kezdte meg az erre alapozó termékek bejelentését, sőt egyesek már konkrét specifikációt és árat is elárulnak. Ezen vállalatok sorát gazdagítja az Acer is, mely jól láthatóan igen jól áll ezen eszközök terén, ugyanis az Aspire S7 Ultrabook után most az Intel Core i3 és i5 processzorcsaládra támaszkodó W700-as tabletre vonatkozó adatokkal szolgáltak a nagyérdeműnek. Mielőtt fejest ugranánk ebbe a témakörbe, érdemes egy fél mondat erejéig megemlíteni, hogy a bejelentésben csak a W700-as modellről van szó, a Clover Trail processzoros W510-ről említést sem tesznek. Ez igencsak furcsa, hiszen tudjuk, hogy nem állnak rosszul ennek a terméknek fejlesztésével, így egyre nyilvánvalóbb, hogy a Bloomberg által kiszivárogtatott információ, miszerint csúszni fog az Intel Clover Trail tabletek startja, nem csak egy mese.


[+]

Visszatérve az Iconia W700-hoz, előre bocsátanánk, hogy a mostani információk is az Acer amerikai divíziójától származnak, így előfordulhat, hogy Európában vagy akár hazánkban is más konfigurációban kerülnek értékesítésre a tabletek. A jelenlegi közlemény Intel Ivy Bridge Core i3 és Intel Core i5 processzorral szerelt 11,6"-es W700-as tabletekről szól, melyek 4 GB RAM-ot, 64 vagy 128 GB-os SSD-t, 1920x1080 képpontos, IPS paneles érintőkijelzőt és kétsávos IEEE 802.11a/b/g/n Wi-Fi-t kapnak. Ezenkívül alapfelszereltség lesz a 720p-s előlapi, valamint a Full HD rögzítésre képes 5 megapixeles hátlapi kamera, az USB 3.0 port, valamint a dobozban  dokkoló, Bluetooth-on csatlakozó billentyűzet és egy micro HDMI-VGA átalakító adapter is fellelhető lesz.


[+]

Az előzetes bejelentés szerint az Acer Iconia W700 október 26-án érkezik konfigurációtól függően 799-999 dolláros árcédulával.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények