Hirdetés

WQHD felbontású monitor 25"-en az Acertől is

25"-en a WQHD, azaz 2560x1440 képpontos felbontás nem túl elterjedt, hiszen egyelőre csak a Dell kínálatában találunk a fentieknek megfelelő paraméterekkel rendelkező monitort (UltraSharp U2515H), de az előzetes híreknek megfelelően az Acer is felszáll erre a vonatra, hogy népszerűsítse a kategóriát. A vállalat már korábban bejelentette, hogy készül a H257HU jelzésű modellel, amit most a vállalat elérhetővé is tett a tengerentúlon 370 dolláros áron, de a hazai boltok szerint idehaza is hamarosan elérhető lesz nagyjából 125 000 forint körül. Ez valamennyivel drágább, mint a Dell kijelzője (~115 000 forint), de ez a megjelenésig még változhat.


[+]

Amit tudni kell erről a modellről, hogy a megadott képátló és felbontás párosa mellett megközelítőleg 118 ppi képpontsűrűséget produkál a matt felületű IPS panel, ami hozza a szokásos formáját, azaz a 178 fokos betekintési szögeket, az 1000:1 kontrasztarányt és némi gyorsítással a 4 ezredmásodperces válaszidőt. Az Acer mindezt az úgynevezett Zero Frame dizájnba csomagolta, azaz a káva rendkívül vékony, és biztosítja a PWM-mentes LED-es háttérvilágítást is, ami 100%-os sRGB színmegjelenítést tesz lehetővé legfeljebb 350 cd/m²-es fényerősség mellett.


[+]

A csatlakozók között DVI, HDMI 2.0, DisplayPort 1.2 és mini DisplayPort is helyet kap, valamint a sztereó hangrendszer sem maradnak le róla, amelyet a DTS Sound technológia segít a jobb hangzás elérésében.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés