10 millió dollárral támogatná az Alibaba az OUYA-t?

Az OUYA androidos konzolja önmagában nem durrant akkorát, mint amiben reménykedtünk, de a cég határozottan jól érzi magát az OUYA Everywhere programmal, amely jelentősen bővítette a fejlesztők vásárlóbázisát. Kínában többek között a Xiaomi ugrott rá a lehetőségre, és most az Alibaba is tárgyal.

Az aktuális pletykák szerint a kínai e-kereskedelem titánja 10 millió dollárral támogatná az OUYA-t, amelynek keretében a saját fejlesztésű set-top boxok is részt vennének az OUYA Everywhere programban, továbbá az OUYA a jelentős befektetésnek hála számos új szoftvert készíthetne a saját áruházába, amelyet az említett partnerek el is érhetnek.

Az Alibaba nyilvánvalóan a kínai konzoltilalom feloldását szeretné meglovagolni, amihez jól jönne az OUYA alkalmazásboltja. Ráadásul erre a piacra messze ez a módszer számít a legolcsóbb belépőnek.

Az érintettek egyébként nem erősítették meg a pletykákat, bár nem is cáfolták. Julie Uhrman, az OUYA elnök-vezérigazgatója ugyanakkor elmondta, hogy dolgoznak az OUYA Everywhere program kiterjesztésén és a növekvő piacokra fókuszálnak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • OUYA

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés