Sokak által kedvelt formátumban jön az Epomaker vezeték nélküli klaviatúrája

A hot swapes, háromféle kapcsolódási módot kínáló modell csöppnyi LCD panellel, többfunkciós tárcsával és két akkumulátorral érkezik.

Az Epomaker egy 75 százalékos kivitelű, kábelmentes mechanikus billentyűzettel jelentkezett, ami 3, illetve 5 tűs kapcsolókkal egyaránt kompatibilis gyorscserés foglalatokkal jön, és a jobb felső sarkában megülő, többféle funkcióra felprogramozható, benyomható tárcsája alatt egy aprócska LCD kijelzőt hord.


[+]

A 79 gombos, gasket mountos periféria a TH80-X nevet kapta, és lineáris karakterisztikájú Gateron Black vagy Yellow, esetleg Epomaker Flamingo switch-ekkel kérhető, amelyeknek szárain egyedi NAE profilú, kettős fröccsöntéssel gyártott ABS kupakok telepedtek meg, US ANSI elrendezésben. A lekerekített peremekkel rendelkező készülékház ugyancsak ABS műanyagból van, és belseje vas plate-et, egy switch padet, egy szilikongumi csillapítóbetétet, plusz egy ugyanebből az anyagból lévő szendvicsréteget rejt. Nem mellékes részlet, hogy a stabilizátorokat megkenték nekünk, a gépelési akusztikát javítandó.


[+]

A fentebb említett mini képernyőre kirakhatunk animációkat, logókat és egyéb képeket, de akár a pontos időt is megjeleníthetjük vele. A célgéphez 1000 Hz-es USB frissítési frekvenciával dolgozó, 2,4 GHz-es rádióval, háromeszközös Bluetooth 5.0-val vagy a két 4000 mAh-s akkumulátor töltéséhez mellékelt, 1,5 méter hosszúságú USB Type-C/Type-A zsinórral egyformán csatlakozhatunk, de az utóbbival persze a madzagos üzemmódot is életbe léptethetjük, amellyel aztán makrózhatunk kedvünkre.


[+]

Az 1,117 kilogrammot nyomó, 340 mm széles, 138 mm mély, valamint 38 mm magas tasztatúra szürke/zöld és világoskék/rózsaszín színkombinációkkal választható, azonban a második opciónál az Epomaker Flamingo kapcsolók alternatívája kiesik az egyenletből. A Windows, macOS, Linux, Android vagy iOS operációs rendszerekkel használható, TH80 PRO-utódként értelmezhető apparátus dobozára (nettó) 100 dolláros árcédulát ragasztottak, és az előrendeléseinek szállítása két hónap múlva veszi kezdetét.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés