Megfizethető madzagmentes klaviatúra az Epomakertől

A 70 gombos, hot swapes konstrukció bőséges csillapítással jön, és egy csöppnyi képernyővel, meg egy fémtárcsával is bőven befért 100 dollár alá.

Az Epomaker egy mérsékelt vételárú, vezeték nélküli mechanikus billentyűzettel adott magáról életjelet, ami 70 százalékos dizájnt kapott, és bár dedikált funkcióbillentyűk nincsenek rajta, a kurzorpozicionáló gombok és a fémből lévő, kapcsolódási módozatok között váltó tárcsa nem hiányoznak a fedélzetéről.


[+]

A Shadow-X névre keresztelt, gasket mountos megoldás polikarbonát plate-et használ, és a manapság elterjedt trendnek megfelelően gyorscserés foglalatokkal jön, amelyekbe alapból Epomaker Flamingo, Budgerigar vagy Bluebird, esetleg Gateron Pro Yellow switch-eket kérhetünk. A kettős fröccsöntéssel készített PBT kupakok alól déli tájolású RGB LED-ek parázslanak, így az utólagosan beszerzett, Cherry/OEM profilú (keresztszárra telepedő) billentyűsapka készletekkel sem lehet kompatibilitási gond.

[+]

A fedőlap jobbjának felezővonala alatt ül meg picivel egy 1,06 hüvelykes, színes kijelzőcske, amire a képeken és GIF-eken kívül hasznos információkat (például pontos időt) is kirakhatunk az Epomaker Driver szoftver segítségével.


[+]

A készülékházban három rétegnyi csillapítás (egy Poron habszivacs egy IXPE (Irradiation Cross-linked Polyethylene) switch paddal szendvicsben, plusz egy szilikongumi betét alul) javítja a gépelési érzetet/akusztikát, miközben a Windowst, macOS-t, Linuxot, Androidot vagy iOS-t futtató célgéphez 2,4 GHz-es rádiófrekvenciával és háromeszközös Bluetooth 5.0-val egyaránt kapcsolódhatunk. Természetesen a 3000 mAh-s akkumulátor töltéséhez mellékelt USB Type-C/Type-A kábellel aktiválható a zsinóros üzemmód is.


[+]

A 370,4 mm széles, 129,8 mm mély és 47,8 mm magas, körülbelül 800 grammos tasztatúra doboza egy kupak-/kapcsolószedő csipesz kombót és néhány grátisz (sárga) kupakot tartalmaz extra gyanánt. A kétszintű döntést kínáló, US ANSI kiosztású termék elég barátinak számító, (nettó) 80 dolláros összegért már kosárba rakható a cég webshopjában.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés