Hirdetés

ViewSonic VG910s LCD-monitor

Külső szemrevételezés

A VG910s két színben kapható: fekete vagy ezüst fényezésű kávával. A külseje erősen emlékeztet a VX sorozatra, és mint a képek is mutatják majd, a hasonlóság tagadhatatlan. A panel alatt jól szegmentált, lyuggatott rész látható. Ennek a sávnak a két szélén helyezkednek el az egyenként 3 wattos hangszórók, melyek kellemes háttérzenét képesek szolgáltatni. A gombok is hasonló dizájnt kaptak, mint a VX sorozatnál. Feliratozottságuk azonban itt nem olyan jól látható; a gombok impregnált, rosszul olvasható piktogramokkal nehezítik meg a felhasználó életét.


Rosszul látható feliratok a gombokon


A zajkeltők

A monitort megfordítva is ugyanaz a látvány fogadott minket, mint a VX-eknél. A különbség csupán annyi volt, hogy itt csavarral rögzítették a kábelek műanyag fedőlemezét:


Csak óvatosan: csavar lazítása után vehető le a borítás

S ha már levettük, nézzünk is be alá: szerencsére a szokásos D-Sub-csatlakozó mellé DVI is társul, így teljes digitális jelátvitelt érhetünk el, amennyiben videokártyánk rendelkezik a megfelelő jelkimenettel. Meg kell említenünk, hogy a gyártó nem mellékel DVI-kábelt monitorához, így azt nekünk külön kell megvásárolnunk.


Audiobemenet, DVI, D-Sub és a beépített táp csatlakozója

Találtunk egy hasznosnak ígérkező pluszt a készülék hátoldalán: a Kensington-zár segítségével rögzíthetjük a készüléket, így azt nehezebben csenhetik el tőlünk.

A talp kialakítása is a már megszokott: oldalirányban nem forgatható el a monitor rajta, azonban stabil állást garantál.

A dönthetőség sem fejlődött, maradt itt is minden a régiben.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés