Hirdetés

Újdonságok február elejére

Hirdetés

Gamer kiegészítők


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Játékosok figyelmébe ajánljuk az A4 Tech vörös kézzel jelölt Bloody termékeit, melyek kedvező ár mellett kínálnak korrekt teljesítményt. A V7M egeret jobb kézhez igazították, nem kevesebb mint nyolc programozható gombja van, melyek közül hármat a görgő mögé tettek. Súlya meglehetősen nagy, 143 gramm, így nem terhelték további nehezékekkel. Érzékelője optikai, 3200 dpi maximális felbontással, a különböző beállításokat pedig fedélzeti memóriában tárolja. Az A4 Tech V7M vételára 4800 forint.

Minden tekintetben többet kínál az A4 Tech Bloody TL8 egér. Formája szimmetrikus, összesen kilenc programozható gombja van, érzékelője pedig lézeres, 8200 dpi maximális felbontással. A görgő mögött ezúttal két gombot és egy fel-le tologatható kapcsolót találunk, természetesen ezúttal is van fedélzeti memória, a számítógép felé pedig 1 ms-os késleltetéssel kommunikál az egér. Méretei 120 x 84 x 43 milliméter, súlya pedig 146 gramm, így elsősorban tenyeres fogással lehet kényelmes. A Bloody TL8 egér megközelítőleg 8600 forintba kerül.

Billentyűzeteket is kínál az A4 Tech a Bloody sorozatban, például a B120-at. Ahogy illik, a hangsúlyos élekkel határolt klaviatúrán külön kiemelést kapott a WASD négyes vörös kupakjaival, de a többi gomb sem átlagos. A billentyűzet vörös háttérvilágítása öt fokozatban állítható. Ellátták leragadó gombot imitáló turbó funkcióval, a számítógéppel 1 ms-os késleltetéssel kommunikál, vételára pedig 8300 forint.

Érdekes darab a Canyon Hazard billentyűzet is. Úgy néz ki, mint egy drága, mechanius billentyűzet, de membrános és olcsóbb is. Alsó részébe narancsszínnel díszített csuklótámaszt integráltak, gombjai is ezzel a színnel világítanak, viszont akinek ez nem tetszik, válthat kék színre. Házát speciális alumíniumötvözetből készítették, aljára folyadékelvezető csatornákat is tettek, ami jól jön, ha a játék hevében ráborul valami innivaló. A Canyon Hazard billentyűzet 13 500 forintba kerül.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés