2019. augusztus 20., kedd

Útvonal

Tesztek » Hazai Pálya rovat

Változatos újdonságok a hardverpiacon

Processzorakciót, monitorokat, gamer újdonságokat és különleges házakat találtunk a hazai boltokban.

Gamer kiegészítők és hangszórók

A vörös dizájnú Genesis után újabb, gamer kiegészítős márkát vezetett be a lengyel bázisú Natec: a Fury termékek kedvező árazást és fekete-kék színvilágot tudhatnak magukénak. Egérből egyelőre csak a Huntert láttuk a hazai kínálatban, ami egy jobb kézhez és tenyeres fogáshoz igazított, hatgombos, világító modell, melynek optikai érzékelője legfeljebb 4800 dpi felbontásra képes. Mellé – pontosabban alá – a Challenger szövet egérpadot kínálja a Fury háromféle méretben. Az egér 3500 forintba, az alátétek 900, 1000, illetve 1500 forintba kerülnek, tehát tényleg nem drágák.

Billentyűzetből háromtagú a hazai felhozatal, a Typhoon, Hellfire és Spitfire ára 3000, 4000, illetve 5000 forint környékén mozog, ebből sejteni lehet, hogy egyszerű, membrános modellekről van szó. Az elsőnél csak a WASD gombok és a kurzormozgató négyes kék kupakja, illetve a marcona vonalvezetés utal a gamer jellegre, a második egyszerű vonalakat és RGB LED billentyűzetvilágítást kapott, a harmadiknál pedig a marcona dizájn és a világítás együtt jelenik meg. A Fury két headsetet is kínál, a 3000 forintos Wildcat az egyszerűbb, az 5000 forintos Hellcat vaskosabb párnázást, látványosabb díszítést és a két jack mellé USB csatlakozót kapott.

A nyári strandszezonban jó társunk lehet a víz mellett a Creative Muvo 2c hangszóró. Még az sem baj, ha véletlenül túl közeli kapcsolatba kerül a vízzel, ugyanis IP66 ellenállósági szinttel bír, tehát kibírja a ráfröccsenő vizet és teljesen porbiztos. A szokásos Bluetooth és 3,5 mm-es jack kapcsolat mellett microSD kártyáról is tud zenélni, Bluetooth segítségével pedig egyszerre két ilyen hangszórót is rákapcsolhatunk telefonunkra. A Creative Muvo 2c egy töltéssel akár hatórányi zenélésre is képes, nagyjából akkora, mint egy pakli kártya, többféle színben is kapható 10 840 forintos áron.

Nem drágább, sőt 9120 forintos árával egyenesen olcsóbb a Creative A250 belépőszíntű 2.1-es hangrendszer, persze ezt az egyutas szatellitekből és 183 x 225 x 190 mm-es mélyládikóból álló készletet már nem szerencsés vízzel megkínálni. Teljes zenei teljesítménye mindössze 9 watt, ebből kettőt-kettőt adnak a kis hangszórók, ötöt pedig a mélynyomó.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

 • Mi újság a hardverpiacon?

  Processzorhűtőket, nagy monitorokat, gamer notebookokat és más érdekességeket találtunk a hazai boltokban.

 • Hardverek a kánikulában

  Piaci bemutatónk a játékosokra fókuszál, de a notebookok, házak és alaplapok kedvelői is találnak benne érdekességeket.

 • Újdonságok a hazai hardverpiacról

  Ryzen platformok, monitor- és notebookakciók, hangkeltők és más érdekességek a hazai boltok kínálatából.

 • Jó idővel jó hardverek jöttek

  Akciós videokártyák, vízhűtések, kedvező notebookhitel, különleges monitorok és sok más érdekesség a hazai boltokból.

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.