Hirdetés

Thermaltake Aquarius III vízhűtés

Hirdetés

Első kontaktus

A Thermaltake márkanevet és termékeket nem kell közelebbről bemutatnunk. A gyártó nem utolsó sorban kiváló minőségű, extravagáns külsejű számítógépes házairól és magas hatásfokú rendszerhűtőiről lett híres. Most egy vizes hűtőrendszert mutatunk be tőlük, illetőleg lépésenként dokumentáljuk a rendszer beüzemelését a vízhűtés fortélyai iránt érdeklődőknek.


Súlyos doboz értékes tartalommal

A Thermaltake Aquarius III díszes, a rendszer részleteire is utaló dobozban érkezett szerkesztőségünkbe. Első kézbevételkor feltűnt komolyabb súlya, amely bőséges tartalmat sugallt. És valóban, a külső borítás eltávolítása számos alkatrészt tárt a kíváncsiskodó gárda tagjai elé.


Nem is olyan ijesztő: még egy doboz és a rendszer lelke


Ó..

Aki még sosem foglalkozott vízhűtéssel, vagy nem is gondolt bele, mi minden szükséges egy biztonságos, esztétikusan megépített rendszerhez, az a doboz kicsomagolása után kissé sokkos állapotba kerülhet a sok kis apró és kevésbé apró alkatrész láttán. Hál' Istennek a gyártó mindent megfelelően csomagolt, semmi sem hullik szét, semmi sem vész el rejtélyes úton-módon még beszerelés előtt. A csomagban nyomtatott, sok színes képpel is gazdagon illusztrált használati és szerelési útmutatót találunk. Gondoljunk csak bele: épp miszlikre szerelt gép előtt ülünk egy hatalmas alkatrész kupacban, s akkor jut eszünkbe, hogy a digitális formátumban, a mellékelt CD-n kuksoló útmutatót bizony nem ártott volna előbb kinyomtatni... Logikus és dicséretes lépés a gyártótól. A jókedv azonban némileg tovaszáll, ha elkezdjük összerakni a rendszert és azt az útmutató oldalai után kezdjük csinálni – de erre később visszatérünk még. Lássuk előbb, mit is kapunk a csomagban!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés