Hirdetés

Tavaszköszöntő hardvercsokor

Hirdetés

Multimédia

Komoly tudással rendelkező e-könyv olvasó jelent meg a Prestigio kínálatában. A MultiReader 5664 hathüvelykes, e-ink technológiás, de felbontása az ezen a méreten megszokott 800x600 pixel helyett 1024x758 pixel, tehát finomabb képet biztosít. Sötétben vagy gyenge látási viszonyok mellett sem kell hozzá külső fényforrás, ugyanis van háttérvilágítása. További extra a kijelző érintésérzékenysége, illetve a beépített Wi-Fi adapter. A készülék meghajtásáról a hasonló termékeknél közkedvelt Realtek RK2818 rendszerchip gondoskodik, a 4 GB-os belső tárhely pedig microSD kártyával bővíthető. A Prestigio MultiReader 5664 vételára 44 900 forint, és 250 darab ajándék könyvet is kapunk mellé. Aki ezt túl drágának találja, annak opció lehet a Prestigio MultiReader 3664. A szintén hathüvelykes olvasó e-ink kijelzője 800x600 pixel felbontású, nem érintésérzékeny, nincs benne se Wi-Fi adapter, se háttérvilágítás, cserébe viszont mindössze 22 900 forintot kell fizetünk érte.


Balra Prestihio MultiReader 5664, jobbra Prestihio MultiReader 3664

Érdekes, retró lemezjátszókat találtunk a Hyundai kínálatában. Az RT 910-es alapmodell 33, 45 és 78 fordulatos lejátszásra képes, gépházába két 1,5 wattos hangszórót telepítettek, és a komolyabb hangzáshoz audiokimenete is van. A régi hanglemezek lejátszásán kívül AM/FM rádiót is lehet vele hallgatni, ami a stílusos előlapi gombokkal kezelhető. A Hyundai RT 910 vételára 16 500 Ft, de RT 910 RIP néven van olyan változata is, ami USB csatlakozója révén kezeli az MP3 formátumot, sőt a lemezeket le tudja menteni számítógép vagy egyéb eszköz közbeiktatása nélkül. A fejlettebb, felvevős verzió 23 500 forintot kóstál.

Néhány héttel ezelőtt mutattunk két nagyszerű, de meglehetősen drága notebookhátizsákot a Wenger kínálatából. A Wenger Jett valamivel egyszerűbb, szerényebb darab, ehhez igazodik ára is. A hátsó, 16 hüvelykes notebookokat befogadó rekesz előtt egy nagyobb és egy kisebb, hálós, zsebes betéttel tagolt rekeszt találunk, melyekbe rengeteg minden elfér a notebook kiegészítőin felül. A kisebb tárgyaknak az oldalsó cipzáras és hálós zsebekben találunk helyet, a vaskos vállpántokat és a felső szállítófület pedig kipárnázták. Mindehhez képest a 13 900 forintos vételár egész kellemes, ráadásul a Wenger táskákra tíz év garancia vonatkozik.

Hölgyeknek készült a Wenger Reha válltáska. A műbőr hatású, de poliészterből és nylonból megformált táskába 15,6 hüvelykes notebookok férnek. A vártnál is több holmi befogadására képes, ugyanis a párnázott, notebookos központi rész mindkét oldaláról hatalmas, cipzáras zseb nyitható le vidám színű béléssel. Az egyik oldalon akár A4-es iratokat és könyveket is tárolhatunk, a másikon pedig belső rekeszeket találunk kisebb tárgyak rendezett elhelyezésére. A Wenger Reha válltáska vételára tíz év garancia mellett 21 900 forint.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés