Hirdetés

Szépen szóló hardverajánlatok

Érdekes monitorok, különleges audioeszközök és sok hasznos apróság került heti válogatásunkba.

Hirdetés

Gamer perifériák, kiegészítők

A legjobb játékosok szentül vallják, hogy a legolcsóbb egérrel is lehet profi szinten játszani, és bár a 12 210 forintos Steelseries Rival 110-nél még mindig van olcsóbb megoldás, több játékos szerint is ajánlott modell, köszönhetően a TrueMove1 szenzornak és a 87,5 grammos tömegnek.


[+]

Az egéren összesen 6 gombot találunk, melyeket a Steelseries Engine szoftver segítségével konfigurálhatunk, de ugyanitt tudjuk beállítani a görgő és a gyártói logó világítását is. Bár a kialakítás lehetővé tenné a kétkezes használatot, a gombok elhelyezése alapján elsősorban jobbkezesek számára ajánlott.


[+]

Az utóbbi időben kezdtek el rájönni a gyártók, hogy a vezetékes egerekkel kapcsolatban nem is a vezeték meglétével van problémája az embereknek, csak az asztalban való elakadásával. Több gyártó is elkezdett úgynevezett bungee-kat gyártani, ami legtöbb esetben egy skorpióra hasonlít, és a kábel megemelése a feladata. A 6380 forintos Roccat Apuri Raw szintén egy ilyen megoldás, fém alapanyagának és flexibilis karjának köszönhetően pedig elmozdulás nélkül képes kordában tartani a rakoncátlankodó vezetéket.


[+]

Szintén a madzagokhoz kapcsolódik a következő termék, a LogiLink USB 3.0 hubja, ám a bungee-val ellentétben ez közelebb hozza azokat hozzánk. Az egyméteres kábel végén egy 85 x 42 x 48 mm kiterjedésű fekete téglatesten találjuk a három darab USB 3.0 csatlakozót, valamint az 5-az-1-ben kártyaolvasót, ami microSD és SD mellett M2, MS és CF formátumú kártyákat is fogad, ezért cserébe pedig mindössze 8000 forintot kell fizetnünk.


[+]

Vezetékekkel csak töltés közben kell érintkeznünk az Esperanza egy év garanciával 2000 forintért árult Extreme Flash bluetooth hangszórója esetében, melynek 125 grammos házába egy FM rádióadók vételére alkalmas modul is bekerült. A repedésekre hasonlító dizájnnal megspékelt eszköz egy-egy USB csatlakozót és microSD kártyafoglalatot is kapott, így akár memóriakártyáról vagy pendrive-ról is lejátszhatjuk kedvenc zenéinket.


[+]

Sporteseményeken és szafarikon remek társ lehet egy távcső, főleg egy olyan modell, ami beépített kamerával is rendelkezik. Az egy év garanciával 17 000 forintba kerülő Technaxx TrendGeek TG-125 pont egy ilyen, tízszeres nagyításával akár 1 km távolságra is elláthatunk, a látottakat pedig 1280x960 pixeles fotó vagy 640x480 pixel felbontású videó formájában meg is örökíthetjük. A 230 grammos binokulár Mini USB csatlakozón keresztül tölthető, az adatok tárolására pedig a microSD foglalatba helyezhető memóriakártya gondoskodik.

SidCorky

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

 • Hardvercsokor, játékosoknak is

  Ajánlónkban a beviteli eszközök és hűtők mellett a monitorok is szép számmal képviseltetik magukat.

 • Ajánlatok a farsangi időszakra

  Lassan búcsúzik a tél, érkezik a tavasz, ennek örömére számos hardvert olcsóbban vásárolhatunk meg.

 • Tavaszi százalékok

  A héten házak, játékos perifériák és más kiegészítők árai csökkentek, de a nyomtatókat is elérték az akciók.

 • Viszlát tél, helló akciók!

  Egy nagyobb csokor monitor, autós és nem autós kütyük és sok más hardver került be heti válogatásunkba.

Előzmények

Hirdetés