Hirdetés

Szépen szóló hardverajánlatok

Érdekes monitorok, különleges audioeszközök és sok hasznos apróság került heti válogatásunkba.

Hirdetés

Fej- és fülhallgatók

Miután megvettük első gamer számítógépünket, általában jóval vékonyabb pénztárcával állunk neki egyéb kiegészítőket vásárolni, mint mielőtt elkezdtük a projektet. Szerencsére alacsonyabb árkategóriákban is találni játékra alkalmas fejhallgatókat, ilyen például a Zalman HPS300, aminek 2600 forintos ára könnyen összekuporgatható.


[+]

Mindezért cserébe persze nem lehet csodát várni, egy sztenderd kétcsatornás, vezetékes fejhallgatóval van dolgunk, melyet egy nem lecsatlakoztatható mikrofonnal és némi piros színnel próbáltak csábítóvá varázsolni.


[+]

A 19 700 forintos Logitech G430 ehhez képest aranyárban van, cserébe azonban nem csak jobb megjelenést és nagyobb kényelmet, hanem virtuális térhangzást is kapunk. Bár egy szoftver nyilván nem vetekszik a több hangszórós megoldásokkal, de a szimulált térhangzásra sem lehet azt mondani, hogy alkalmatlan lenne az Y tengely mentén hallott hangzok lokalizációjára. Az USB-s DAC-ot is magába foglaló vezeték összesen 3 méter hosszú, a szövettel borított kábelen a dedikált hangerőszabályzó mellett egy plusz kapcsolót is találunk, ami a rugalmas, zajszűrővel ellátott mikrofon némítására szolgál. A kék színű fülpárnákat egy könnyed mozdulattal eltávolíthatjuk, amennyiben tisztításukra lenne szükség.


[+]

Persze egy in-ear stílusú fülhallgatónak mindig könnyebben talál helyet az ember, a Razer pedig azok számára is készült modellekkel, akiknek ez fontos szempont lehet. Az egy év garanciával 20 000, illetve 31 000 forintot kóstáló Hammerhead Pro V2 és Hammerhead BT közötti fő különbség csatlakoztatásuk módjában keresendő, ugyanis míg előbbi egy 1,3 méter hosszú vezetéken, addig utóbbi Bluetoothon keresztül érkező audioanyagok megszólaltatására képes.


[+]

A Bluetooth technológiának sajnos megvan az a hátránya, hogy az áramellátás akkumulátor segítségével van megoldva, az apró készülékházba épített telep azonban akár 8 óra üzemidőre is képes két óra töltést követően, ennyit pedig remélhetőleg senki nem tölt a monitor előtt szünet nélkül.


[+]

Jóval alacsonyabb árkategóriában száll harcra a 7600 forintos Xiaomi Mi Sport füles, mely szintén Bluetooth technológiát használ, ám fejlesztésekor a sportolásra helyezték a hangsúlyt, így a fülre akasztható eszköz ellenáll az izzadtságnak is. Tizenegy napos készenléti idejéhez hét órányi lejátszási idő társul, 17,8 grammos tömegének köszönhetően pedig szinte észrevétlenül pihenhet a fülön.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

 • Hardvercsokor, játékosoknak is

  Ajánlónkban a beviteli eszközök és hűtők mellett a monitorok is szép számmal képviseltetik magukat.

 • Ajánlatok a farsangi időszakra

  Lassan búcsúzik a tél, érkezik a tavasz, ennek örömére számos hardvert olcsóbban vásárolhatunk meg.

 • Tavaszi százalékok

  A héten házak, játékos perifériák és más kiegészítők árai csökkentek, de a nyomtatókat is elérték az akciók.

 • Viszlát tél, helló akciók!

  Egy nagyobb csokor monitor, autós és nem autós kütyük és sok más hardver került be heti válogatásunkba.

Előzmények

Hirdetés