Hirdetés

Piacon az Intel Z68

Vegyesen

Új márkával, a Pentagrammal bővült a Mobil Digital Kft. termékpalettája. A hazánkban korábban már feltűnt márka hivatalos disztribútorává váltak, folyamatosan szélesítik majd a választékot. Elsőként három kedvező árú vezeték nélküli router érkezett. A Cerberus P6361 egyetlen méretes antennát kapott, ebből a téma ismerői azonnal sejtik, hogy az n-es Wi-Fi minimális szintjét, vagyis 150 Mbps-ot tud. Cserébe viszont nagyon olcsó, csupán 6000 forintba kerül. Igazán nem nevezhető drágának a Cerberus P6362 sem, melynek két antennája van és 300 Mbps a névleges átviteli sebessége. Már 9000 forintért boldog tulajdonosává válhatunk.

Pontosan ugyanennyibe kerül a Pentagram Cerberus P6367, melynek érdekessége, hogy van egy USB csatlakozója 3G modemek fogadására. Hogy pontosan melyekkel kompatibilis, azt a forgalmazó honlapján lehet megnézni. Emellett klasszikus kábel vagy ADSL modemekkel is használható. Csupán Wi-Fi-n keresztül csatlakozhatunk rá, melynek sebessége 150 Mbps, az átvitelhez pedig egy 3 dB-es belső antennát használ.

Hirdetés

Múlt héten foglalkoztunk az A.C.Ryan megújuló Playon HD médialejátszóival, most újra elővesszük őket egy nyereményakció miatt. Aki május és június folyamán vásárol Playon HD, HD2, Mini, Mini2 DVR vagy Essential lejátszót, utána „lájkolja” a ComputerMode Facebook oldalát, majd pedig a megfelelő bejegyzésnél beírja terméke sorozatszámát, az sorsoláson vesz részt. A nyeremények: Revoltec EX 202 és EX 203 külső merevlemezház, Mionix Sargas 460 egéralátét és Ozone Ground Level XT egéralátét.

Három kis egéralátétet mutatunk a Nova kínálatából is. A Mobility Notebook és Netbook padok méretét hordozható számítógépekhez alakították, mégpedig úgy, hogy szállítás közben a vékony szövetet a billentyűzet és a monitor közé csukhassuk, védve és portalanítva az utóbbit. A Netbook verzió alapterülete 190x120 mm, a Notebooké 230x160 mm, vételáruk pedig 1400 Ft, illetve 1875 Ft. A megrögzött Apple hívők pedig alma formájú Nova egérpadot is vehetnek 3700 forintért, de maguknak kell majd kiharapniuk belőle egy darabot.

Jó nagy képernyővel rukkolt elő májusra az Acer. Ráadásul a 27 hüvelykes HN274 háromdimenziós látvány megjelenítésére is képes, emellett LED-es háttérvilágítása – tessék megkapaszkodni – százmillió az egyhez kontrasztaránnal vakít. Természetesen egy ekkora monitor Full HD, vagyis 1920x1080 pixel felbontású. Csatlakozóból egy analóg D-Sub és három HDMI került rá, további extrája a beépített internetböngésző. Mivel TN+film technológiás, nem is különösebben drága, ára – 145 213 forint – csak első hallásra tűnik soknak, ugyanis ebben már benne van az NVIDIA 3D Vision szemüvege is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés