Hirdetés

Teszten a Panasonic csúcstévéje!

Nálunk járt a vállalat 55 hüvelykes, 4K HDR csúcsmodellje, a Panasonic GZ2000 televízió.

Értékelés

Piszok nagyok voltak az elvárásaink a Panasonic GZ2000 tévével szemben egyrészt az ára miatt, másrészt mivel a vállalat korábbi top tévéi is nagyon magas színvonalat képviseltek. Nos, szögezzük le gyorsan, hogy a termék nem okozott csalódást, de ez semmiképp sem a kezelésének köszönhető. A MyHomeScreen okostévérendszerre már ráférne egy alapos frissítés, és azt csak remélni lehet, hogy a jövőben megoldódnak a Google Assistant és Amazon Alexa személyi asszisztens rendszerrel kapcsolatos problémák. A netes alkalmazások futtatásával nem volt gond, és a kínálat is nagyjából rendben van, bár a HBO Go hiánya azért fájdalmas lehet.

Panasonic GZ2000
Panasonic GZ2000 [+]

Az előzetesen telepített médialejátszótól nem dobtunk hátast, viszont az is tény, hogy ott a Plex, mint könnyen elérhető, erre a célra szolgáló külső szoftver. A hangrendszer viszont osztályon felüli! Rendben, a tökéletes térhatás az ígéretek ellenére sem működik, de erre csak álmainkban számítottunk. Viszont remekül szól, jobban, mint a rivális modellek nagy része. A képminőség terén pedig még erre a szintre is sikerült rátenni egy pár lapáttal!

A színpontosság remek, a kontrasztosság szuper, épp úgy, mint a mozgásmegjelenítés; ami hiba mégis akadt, az a különféle képmódosító funkciók segítségével nagyon hatékonyan orvosolható. A tévé ára láttán persze sokan le fognak fagyni, hiszen egymillió forintba kerül az 55 hüvelykes változat, ez pedig ma már ebben a méretben még az OLED ligában is kifejezetten drágának számít. Mindenesetre aki tud áldozni ennyit egy kiváló képminőséget produkáló tévére, annak azért bátran ajánljuk!


Panasonic TX-55GZ2000E OLED televízió

elefant

A Panasonic GZ2000 OLED televíziót a Panasonic magyarországi képviselete bocsátotta rendelkezésünkre.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés