Padlón a memóriaárak

Egyéb

A4 Tech – új csodaegér

Hirdetés

Korábban már írtunk az A4 Tech mágneses indukcióval működő NB30-as egeréről, mely speciális alátétjéből merít energiát, mozgását optika segíti, pozíciójáról pedig rádión üzen a gép felé. Most új formatervvel, ezüstszürkében jelentkezik a pontosabb (800 cpi a korábbi 620 cpi ellenében) NB50. Az új egér ára 5150 Ft, a régebbi fekete verzió kétszáz forinttal olcsóbb.


A4 Tech desktop – USB-aljzat is került a billentyűzetre

Aki a szürke egérhez szeretne színben harmonizáló billentyűzetet is, vegye közelebbről szemügyre az A4 Tech KBS2850H billentyűzetét, mely az ergonomikus billentyűzetkiosztás mellett tizenkét programozható billentyűzettel is el van látva, ráadásul hangszóró és mikrofon is csatlakoztatható rá. Az igazán hiánypótló tulajdonság, hogy USB-csatlakozó is került a beviteli eszközre, így USB-s pendrive-unkat nem kell a gép előlapjába vagy hátlapjába dugni, de akár macintoshos módira az egeret is a billentyűzetre csatlakoztathatjuk!

Univerzális notebook-táp

Végül azoknak szeretnénk egy terméket ajánlani, akik hordozható gépet használnak javarészt két helyen huzamos ideig, mondjuk munkahelyen és otthon is több órán keresztül. Ők biztosan unják már az amúgy könnyű gép mellé még a hálózati tápot is cipelni. Az FSP univerzális notebook-adapterével egy csapásra megoldható a probléma. A mellékelt hatféle csatlakozóval a legtöbb kisgépre ráköthető, 90 vagy 120 watt leadására képes áramátalakítók kompatibilitási listáján szinte az összes nálunk kapható gyártó termékei szerepelnek. A kisebbik NB-90 7900 forintos ára nagyon kedvező, a nagyobb NB-120-ért 11 200 forintot kell fizetni. Mindkét notebook-táplálót ellátták PFC áramkörrel, kimenetük és bemenetük egyaránt védett túlfeszültség, túláram és rövidzár ellen.


FSP univerzális notebook-táp – forrás: www.amamax.com

rudi

Hirdetés

Azóta történt

  • Újabb tíz Intel konfiguráció

    Időről időre visszatérő gépösszerakós árpróbánkban ezúttal tíz Intel-alapú rendszer szerepel – a heti aktualitások társaságában.

  • Egyéves, jubileumi kiadás

    Visszatekintünk az elmúlt esztendőre, hogyan is alakultak a hardverpiaci trendek: mire számítottunk és mit kaptunk.

Előzmények

Hirdetés